Life

Ea este femeia căreia Zannidache de la Survivor România îi spune mamă. Imaginea pe care puțini au văzut-o

Zannidache de la Survivor România a dezvăluit la un moment dat care este femeia pe care o consideră mama lui. Imaginea a fost văzută de puțini!
15.07.2021 | 11:37
Ea este femeia careia Zannidache de la Survivor Romania ii spune mama Imaginea pe care putini au vazuto
ADVERTISEMENT

Zannidache de la Survivor România a postat în urmă cu mai mult timp o fotografie în care i-a mulțumit femeii pe care a considerat-o mamă.

Câștigătorul competiției de la Kanal D a fost însoțit în una din cele mai importante zile ale vieții sale de asistenta maternală care a avut grijă de el pentru o perioadă.

ADVERTISEMENT

În imaginea respectivă, Zanni și-a dorit să îi mulțumească femeii care l-a ajutat. I-a dedicat câteva cuvinte celei care a ținut locul mamei sale biologice pentru o vreme.

Zannidache de la Survivor România, fotografie alături de ”mama” lui

„Nu e mama, dar e mama”, este mesajul scurt și cuprinzător de mulțumire al lui Zannidache pentru asistenta socială.

ADVERTISEMENT

Fotografia cu trapperul și cea pe care a considerat-o mamă a fost făcută cel mai probabil la festivitatea de absolvire a liceului.

După ce a împlinit vârsta de 18 ani, Zanni și-a luat viața în mâini. A făcut multe compromisuri pentru a supraviețui. A muncit în tot felul de locuri ca să își câștige pâinea. Nu s-a plâns niciodată de greutățile vieții, deși uneori simțea nevoi să fie iubit și apreciat.

ADVERTISEMENT

S-a obișnuit atât de mult cu ele, fapt pentru care la Survivor a dat dovadă de o rezistență ceva mai mare față de ceilalți concurenți.

zannidache
Zannidache, alături de fosta sa asistentă maternală. Foto: Facebook

Velea și Antonia sunt ca niște părinți pentru trapper

Destinul său avea să se schimbe în momentul în care a renunțat la salonul de tatuaje și l-a cunoscut pe Alex Velea. Din momentul în care a făcut parte din Golden Boy Society, Zanni a cunoscut cea mai adevărată familie a sa de până acum.

ADVERTISEMENT

S-a apropiat atât de tare de cântăreț și familia lui încât îl consideră ca pe un părinte. De altfel, Velea a spus în repetate rânduri că Zanni este pentru el ca un copil.

Oriunde a apărut a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului. În competiția de la Kanal D, legătura dintre Zanni și cuplul Velea- Antonia a fost mai vizibiliă ca oricând.

Cei doi parteneri l-au sprijinit necondiționat. În momentele în care concurenții comunicau cu cei de acasă, părinții pentru el erau Velea și Antonia.

Sfaturile celor doi l-au ajutat să dea tot ce avea mai bun la Survivor România. În cele din urmă, acesta  câștigat concursul. Chiar dacă a avut o viață destul de grea, Zannidache nu a dorit niciodată să intre în prea multe detalii despre viața lui. Nu a dorit să i se plângă de milă. Ba dimpotrivă, faptul că este abordat în acest fel nu îl încântă foarte tare.

 

ADVERTISEMENT