Life

Ea este femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Obiceiul ciudat pe care îl are în fiecare seară i-a uimit pe medici

O femeie are 73 de ani dar arată ca o adolescentă. Un obicei ciudat pe care în fiecare seară i-a lăsat fără cuvinte inclusiv pe medici.
05.06.2023 | 10:12
Ea este femeia de 73 de ani care arata ca o adolescenta Obiceiul ciudat pe care il are in fiecare seara ia uimit pe medici
Ea este femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 73 de ani arată precum o adolescentă. Mulți au rămas uimiți când i-au aflat vârsta reală. Se pare că aceasta are un obicei pe care îl urmează în fiecare seară. Deși medicii nu susțin o astfel de practică și sunt șocați, pentru ea nu e o problemă.

Ea este femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă

Vera Wang este femeia de 73 de ani. De altfel, aceasta este și una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din lume. Pentru ea, bătrânețea este doar un vis, dacă ar fi să ne uităm la aspectul ei fizic impecabil.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt cei care au rămas surprinși de modul în care aceasta arată. Unii o compară cu o adolescentă, însă s-ar părea că în spate stau anumite obiceiuri la care femeia nu renunță niciodată.

Cum se menține în formă Vera Wang și cum a reușit să arate așa? În primul rând, protecția solară este obligatorie pentru ea. Acesta este unul dintre secretele tinereții, spune vedeta. Dincolo de asta însă, mai este ceva.

ADVERTISEMENT

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă are un obicei ciudat. De aproape 30 de ani, aceasta bea vodka în fiecare seară. Deși medicii nu recomandă așa ceva, se pare că pentru Vera Wang, ”tratamentul” dă rezultate.

Mai mult de atât, femeia povestește că munca este cea care o menține tânără. O face să se simtă bine, o menține activă, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. De asemenea, ea este atentă și la alte detalii.

ADVERTISEMENT

Obiceiul la care Vera Wang nu renunță niciodată

„Unul dintre lucrurile despre care se știe că îmi place să fac este să beau un cocktail cu vodcă. Nu există nicio îndoială în legătură cu asta, așa este. Beau o vodcă, la un moment dat, după ora cinci sau șase, poate spre șapte.

Și trebuie să spun că și somnul, să nu te ferești de soare fără protecție solară și o iluminare bună este totul! Fac asta de 30 de ani. Nimeni nu mă crede, dar munca te menține tânăr. Îți menține mintea tânără și asta are o influență și asupra corpului tău”, a spus Wang pentru People.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește părerile celor din jur privind aspectul ei fizic la mai bine de 70 de ani, femeia spune că nu este afectată de acest lucru. De asemena, ea speră ca și alte femei să se simtă confortabil în pielea lor indiferent de vârstă.

Pentru Vera Wang, vârsta este doar un număr, iar în opinia ei, mulți au o părere greșită despre persoanele care au mai bine de 70 de ani. Vedeta spune că oricine poate arăta impecabil dacă își dorește cu adevărat acest lucru.

ADVERTISEMENT