Life

Ea este femeia declarată moartă care s-a trezit în timp ce angajații de la pompe funebre o pregăteau pentru înmormântare. “Respiră”

Femeia declarată moartă, care s-a trezit atunci când era pregătită pentru înmormântare de către angajații de la pompe funebre. Cazul i-a șocat pe mulți.
06.06.2024 | 12:28
Ea este femeia declarata moarta care sa trezit in timp ce angajatii de la pompe funebre o pregateau pentru inmormantare Respira
O femeie a fost declarată moartă, dar cei de la pompe funebre au descoperit că respira. Sursa foto: Unsplash/Rhodi Lopez
ADVERTISEMENT

Cine este femeia declarată moartă, dar care s-a trezit în timp ce angajații de la pompe funebre o pregăteau pentru înmormântare. Aceștia au constatat că respira, așa că a fost dusă la spital.

Femeia declarată moartă, care s-a trezit în timp ce angajații de la pompe funebre o pregăteau pentru înmormântare. A fost deschisă o anchetă

Constance Glantz, din SUA, în vâstă de 74 de ani, era internată într-un azil de bătrâni din statul Nebraska. Aceasta primea îngrijiri paliative. Cei din personalul azilului se așteptau ca starea femeii să nu se îmbunătățească, astfel că decesul era previzibil.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost declarată moartă la 9.44 AM de către personalul azilului Mulberry at Waverly. Decesul său nu a fost considerat unul suspect, astfel că nu a fost solicitat un medic legist.

În astfel de cazuri “se anticipează «moartea unui pacient»”, după cum a explicat, ulterior, Ben Houchin, șeful șerifului din Lancaster County, Nebraska, potrivit CNN.

ADVERTISEMENT

“Un medic o văzuse în ultimele șapte zile, iar medicul este dispus să semneze certificatul de deces și că nu a existat nimic suspect la momentul decesului – toate acestea se potrivesc”, a adăugat el.

După ce a fost declarat decesul, o firmă de pompe funebre a preluat trupul neînsuflețit al femeii. În timp ce pregătea femeia pentru înmormântare, un angajat a realizat că aceasta încă respira.

ADVERTISEMENT

Astfel, a contactat autoritățile pentru a anunța că femeia prezintă semne vitale, la două ore după ce femeia a fost declarată moartă. Până a ajuns echipajul medical, Constance a fost ajutată de către angajații firmei de la pompe funebre.

Poliția din Lincoln, dar și pompierii și personalul de salvare au ajuns rapid la Constance pentru a o transporta la spital. “A fost dusă la un spital local”, a transmis Houchin, „și este încă în viață”.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu femeia după câteva ore

În următoarele ore, Constante a continuat să prezinte semne vitale. În jurul orei 16, însă, nu mai respira, apoi a fost declarată moartă pentru a doua oară. A fost efectuată, marți dimineață, și o autopsie.

Familia femeii a fost informată despre această întâmplare, potrivit lui Ben Houchin. Biroul șerifului a început o anchetă, vizitând și azilul de bătrâni unde a fost internată Constance.

“Până în acest moment, nu am reușit să găsim nicio intenție criminală din partea azilului, dar ancheta este în curs de desfășurare.

Sunt sigur că azilul de bătrâni și toți ceilalți se vor uita la ceea ce s-a întâmplat și sunt sigur că se vor uita și vor vedea dacă trebuie făcute noi protocoale și dacă toate au fost respectate”, a mai spus Houchin luni.

Cei de la firma de pompe funebre nu au făcut nimic greșit, ba chiar au constatat că femeia respira, a mai adăugat Ben Houchin. Casa mortuară, dar și azilul de bătrâni au fost cooperante în cadrul anchetei.

Deocamdată, sunt așteptate rezultatele finale ale autopsiei. Acestea vor fi primite până la 12 săptămâni de acum încolo. “Acesta este un caz foarte neobișnuit”, a mai adăugat Houchin.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”