News

Ea este Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă de iubitul ei, într-un apartament din Sibiu. Avea doar 21 de ani

Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă de iubitul ei, într-un apartament din Sibiu, avea doar 21 de ani. Criminalul era drogat.
19.05.2024 | 16:22
Ea este Florentina Paula Alexandra tanara ucisa de iubitul ei intrun apartament din Sibiu Avea doar 21 de ani
Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă de iubitul ei, în Sibiu. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă de iubitul ei, într-un apartament din Sibiu, avea doar 21 de ani. Crima terifiantă s-a produs, sâmbătă, 18 mai. Ucigașul era drogat și se confrunta cu probleme psihice.

Tânăra ucisă de iubitul ei, într-un apartament din Sibiu, avea doar 21 de ani

Victima este din județul Brașov, dar venea des la iubitul ei, un tânăr de 24 de ani, care locuia într-un imobil din Sibiu, împreună cu un prieten. Sâmbătă, în jurul orei 15:30, fata a fost găsită moartă în camera partenerului ei.

ADVERTISEMENT

Se pare că cel care a făcut descoperirea macabră este colegul de apartament al ucigașului. El a sunat la 112 și a spus că tânăra are răni în zona gâtului. În zona respectivă au ajuns polițiștii și un echipaj medical.

Din nefericire, fata era deja moartă, fiind înjunghiată cu un cuțit de mai multe ori, iar vasele sanguine din zona gâtului i-au fost secționate, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect, iubitul de 24 de ani, a fugit imediat după comiterea faptei. El a fost găsit câteva ore mai târziu în Păltiniș, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Tânărul care și-a ucis iubita, în Sibiu.
Tânărul care și-a ucis iubita, în Sibiu. Foto IPJ Sibiu

Tânărul trecea prin episoade psihotice

A mărturisit anchetatorilor că se afla sub influența substanțelor interzise și că ar fi comis crima din gelozie. Mai mult, prietenii criminalului spun că acesta avea probleme psihice, fiind martorii unor episoade psihotice prin care acesta a trecut.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, în trecut ar fi încercat să se sinucidă, dar a fost oprit de apropiații săi. „Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase. A avut două antecedente serioase. Una în care a mers în Păltiniș să se sinucidă, noi am mers după el și l-am găsit.

La câteva zile după prima fază, în care a fugit de acasă, tot cu intenția de suicid, delira. S-au pornit atunci acțiuni de căutare, am fost și noi prezenți. L-au găsit niște oameni cu mașina, la 4 dimineața, tăiat pe mâini, plin de sânge, legat la ochi”, a declarat un prieten al tânărului, conform Turnul Sfatului.

ADVERTISEMENT

Ulterior a fost internat într-un spital, urmând un tratament psihiatric. La scurt timp a fost eliberat, însă episoadele psihotice nu au încetat. Ultimul dintre acestea a culminat cu uciderea iubitei sale, Florentina Paula Alexandra.

 

ADVERTISEMENT
Tags: