Life

Ea este iubita lui Andrei Dascălu, ex-finalist în sezonul doi Survivor România! Unde au mers în vacanță cei doi

Andrei Dascălu de la Survivor România 2 este în culmea fericirii! Sportivul și-a găsit liniștea în brațele unei tinere frumoase pe nume Ioana, cu care a și postat câteva fotografii pe Instagram.
04.07.2022 | 15:23
Ea este iubita lui Andrei Dascalu exfinalist in sezonul doi Survivor Romania Unde au mers in vacanta cei doi
Andrei Dascălu, împreună cu noua lui iubită, Ioana Nis. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu, unul din cei mai iubiți războinici din sezonul al doilea al competiției Survivor România, are iubită!

Andrei Dascălu de la Survivor România are iubită

Boxerul s-a afișat pe Instagram cu Ioana Nis, cea care i-a cucerit inima, o frumoasă blondină cu care a mers în vacanță, în Grecia.

ADVERTISEMENT

Andrei și Ioana, pe care a cunoscut-o în Londra, acolo unde pugilistul s-a stabilit după terminarea competiției Survivor, se află în Kefalonia. Imaginile apărute cu porumbeii au strâns aproape 2.000 de inimioare pe cunoscuta rețea de socializare.

Fanii au reacționat imediat. Aceștia au remarcat cât de bine le stă împreună celor doi. Andrei nu a vorbit încă despre misterioasa tânără cu care e într-o relație, însă nici nu e nevoie de prea multe declarații. Fericirea li se citește, pur și simplu, în ochi!

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au transmis pupici în văzul tuturor, la albumul pozelor pe care și le-au făcut în Kefalonia.

Despre Ioana se știe doar că locuiește și ea în Londra, unde Andrei participă la evenimente sportive, antrenându-se cu cei mai buni în materie de box. Ioana nu este foarte populară pe rețelele de socializare. Blondina este urmărită de puțin peste 4.000 de persoane, spre deosebire de iubitul ei celebru, care se bucură de un număr de 50.000 de urmăritori.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei TheBoom (@andrei_theboom)

A încercat o relație cu Roxana Ghiță

Înainte de Ioana Nis, acesta a avut o tentativă de relație cu Roxana Ghiță. Roșcata i-a fost  coechipieră în tabăra Războinicilor.

Revenind la prezent, Andrei Dascălu a luat o pauză, așadar, de la antrenamente. Acum se bucură de o binemeritată vacanță împreună cu perechea sa.

ADVERTISEMENT

În Londra, acesta are ocazia să se antreneze cu unul dintre cei mai cunoscuți boxeri, Roy Jones Jr.

„El m-a inspirat de fiecare dată. Mă simt extrem de norocos. Sunt norocos că am avut ocazia să mă pozez cu el exact în locul în care mă antrenez în fiecare zi”, a scris la un moment dat Andrei Dascălu pe Instagram, la o fotografie cu Roy Jones Jr.

 

ADVERTISEMENT