Life

Ea este mama lui Liviu Vârciu. Actorul, mândru de cea care i-a dat viață

22.01.2021 | 19:42
Ea este mama lui Liviu Varciu Actorul mandru de cea care ia dat viata
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a făcut publică o fotografie alături de mama lui, spre surprinderea fanilor, care i-au trimis sute de comentarii și gânduri bune. Recent, actorul a fost infectat cu coronavirus și a fost nevoit să rămână în izolare la domiciliu. 

Artistul a postat o imagine alături de cea care i-a dat viață, iar fanii au remarcat cât de evidentă este asemănarea dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Deși a fost postată în urmă cu aproape două ore, fotografia a primit deja zeci de mii de aprecieri din partea celor care îl urmăresc pe fostul concurent la „Asia Express”.

Ea este mama lui Liviu Vârciu. Actorul, mândru de cea care i-a dat viață

Liviu Vârciu este împlinit atât pe plan profesional, cât și personal, la aproape 40 de ani. Cântărețul are o familie frumoasă, fiind căsătorit cu Anda Călin din 2016, care i-a dăruit doi copii.

ADVERTISEMENT

Vedeta se mândrește cu mama lui, pe care le-a arătat-o fanilor în urmă cu puțin timp. Urmăritorii au remarcat cât de mult seamănă cei doi și i-au transmis actorului și celei care i-a dat viață numai mesaje de apreciere. Mai mult, imaginea a primit peste 10.000 de like-uri în doar o oră de la postare.

Liviu Vârciu și mama lui
Liviu Vârciu și mama lui. Sursa foto: Instagram

Postarea a strâns deja sute de comentarii, prin care fanii și-au arătat admirația față de artist și de mama lui. „Să îți trăiască!”, „Să-ți trăiască încă o sută de ani de acum încolo. Bucură-te de ea și fii lângă ea mereu”, „Ce frumoși sunteți!”, „Să fiți sănătoși și fericiți”, „Mama e doar una și să o iubești necondiționat!”, „Frumoasă mama!”, „Semeni perfect cu dumneaei! Vă pup și vă iubesc!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Unul dintre internauți a făcut o glumă și a precizat că are ocazia să o vadă, în sfârșit, pe cea care i-a făcut „zile negre” Adelinei Pestrițu, cu care Liviu Vârciu a fost căsătorit în perioada 2009 – 2010. „Să îți trăiască în sfârșit cunosc și eu soacra care îi făcea zile negre Pestriței”, a fost comentariul amuzant.

Liviu Vârciu a avut Covid-19

În prag de sărbători, Liviu Vârciu i-a anunțat pe fani că s-a infectat cu coronavirus și că „a scăpat” de cadourile e Crăciun pentru anul 2020. Artistul a avut o formă ușoară a bolii și nu a fost nevoie de internare.

ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, Liviu Vârciu a făcut haz de necaz, însă i-a îndemnat pe fani să respecte măsurile de protecție, pentru că virusul este destul de sever.

„Crăciun fericit, dragilor, să fiți sănătoși, că-i cel mai important. Și, dacă vine Moș Crăciun la voi și-l prindeți, să-i spuneți să nu vină la mine, că-s izolat. Da, l-am luat. Tre să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun.

E bine că nu-mi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbători e groasă”, spunea vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT