News

Ea este Maria, tânăra ucisă de urs pe Jepii Mici din Bucegi. Tocmai absolvise liceul în iunie. Iubitul ei, mărturie cutremurătoare

Maria Diana, tânăra ucisă de urs marți seara pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi, tocmai absolvise liceul în luna iunie.
10.07.2024 | 13:50
Ea este Maria tanara ucisa de urs pe Jepii Mici din Bucegi Tocmai absolvise liceul in iunie Iubitul ei marturie cutremuratoare
Ea este tânăra ucisă de urs în Bușteni: Maria tocmai absolvise liceul. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini cu Diana Maria, tânăra ucisă de urs în urmă cu 24 de ore pe traseul turistic Jepii Mici din munții Bucegi. Fata de 19 ani tocmai absolvise liceul în iunie. Iubitul ei a făcut o mărturie cutremurătoare după tragedia din Bușteni.

Ea este tânăra ucisă de urs în Bușteni: Maria tocmai absolvise liceul

Continuă să apară informații și detalii noi în legătură cu tragedia petrecută marți, 9 iulie, în munții Bucegi. Aici, o tânără de 19 ani a murit după ce a fost sfâșiată de un urs.

ADVERTISEMENT

Victima, pe numele ei Diana Maria, era din județul Iași. Aceasta locuia în prezent în București. Ea tocmai absolvise liceul, în iunie și era o mare iubitoare a muntelui. Marți, 9 iulie, aceasta se afla alături de iubitul ei pe traseul Jepii Mici, Valea Prahovei.

La un moment dat, tânăra a fost apucată de picior de un urs. Incidentul șocant a avut loc în fața partenerului ei. Acesta le-a spus anchetatorilor că el și Maria se îndreptau spre cascada Spumoasa când au întâlnit ursul pe potecă.

ADVERTISEMENT

La 112, bărbatul a spus că fiara a ieşit dintre copaci şi a prins-o pe fată de picior. La un moment dat, atât victima, cât şi animalul, s-au prăbuşit într-o râpă adâncă de peste 100 de metri, transmite ObservatorNews.ro.

Mărturie cutremurătoare a iubitului Mariei: ”Preferam să fiu eu”

Salvamontiștii ajunşi rapid la locul în care a avut loc tragedia l-au găsit pe băiat în stare de şoc. Ulterior, acesta a fost coborât în siguranţă în staţiunea Buşteni, fiind preluat de poliţişti.

ADVERTISEMENT

În fața anchetatorilor care au preluat cazul, tânărul a dezvăluit că el și iubita sa planificaseră inițial un alt traseu. Maria a fost cea care a insistat să meargă pe Jepii Mici. În final, schimbarea de planuri a avut consecințe dramatice.

Iubitul Mariei mai face o serie de mărturii cutremurătoare. Spune că ar fi preferat să fie el sfâșiat de fiară. ”Inițial am vrut altceva dar ea a zis să facem traseul ăsta, am zis că urcăm pâna la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul dar nenorocirea s-a întâmplat, preferam să fiu eu”.

ADVERTISEMENT

Rudele victimei sunt cutremurate în urma veștii tragediei. O mătușă a Mariei povesteşte că tânăra provenea dintr-o familie bună şi că era o fată extrem de cuminte şi frumoasă. Tânăra mai era era pasionată de fotografie.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink