Life

Ea este mireasa care i-a șocat pe toți în ziua nunții. De ce și-a chemat foștii iubiți la petrecere

O mireasă i-a șocat pe toți invitații săi în ziua nunții. Ea și-a chemat foștii parteneri la eveniment, spre uimirea tuturor celor prezenți.
02.02.2023 | 18:39
Ea este mireasa care ia socat pe toti in ziua nuntii De ce sia chemat fostii iubiti la petrecere
Mireasa și-a pus foștii iubiți la aceeași masă. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

O mireasă a uimit prin gestul ei, în ziua nunții sale. Pe lângă alți mulți invitați, ea i-a mai chemat și pe foștii iubiți și, mai mult, i-a așezat la aceeași masă.

O mireasă și-a invitat foștii la nuntă și i-a pus la aceeași masă

Cazul a avut loc în provincia Hunbei, din China și a devenit viral în mediul online. Mireasa a dat și nume mesei unde erau foștii parteneri, în număr de cinci, ”masa foștilor iubiți”.

ADVERTISEMENT

Mare le-a fost mirarea bărbaților când s-au văzut față în față și unul lângă altul. Și-au dat seama în cele din urmă că fac parte dintr-o strategie și că fosta lor iubită vrea să le facă în ciudă.

Cum au reacționat foștii parteneri ai miresei

La un moment dat, foștii au lăsat uimirea deoparte și au făcut cunoștință, pentru a se cunoaște mai bine. Ba chiar au ciocnit pahare de băutură toată noaptea, au dansat și au cântat până în zori.

ADVERTISEMENT

Imaginile de la nuntă au fost postate în mediul online, iar internauții s-au amuzat copios de faptul că toți seamănă între ei, printre altele.

”Cum a reușit mireasa să adune atât de mulți băieți care seamănă foarte mult unul cu altul?”/ Nu este greu să ne dăm seama cum arată soțul ei/ ”Nu numai că mireasa îndrăznește să îi invite, dar și acest grup „de bărbați” a îndrăznit să participe”, sunt o parte dintre reacțiile celor din online.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut o altă mireasă la nunta ei. A vrut să demonstreze tuturor că și-a păstrat castitatea

O altă mireasă, din SUA, a vrut să demonstreze tuturor la nunta sa că a mers în fața altarului pură. Pentru a fi credibilă, Brelyn Bowman, în vârstă de 22 de ani, i-a înmânat tatălui său un certificat în acest sens.

Brelyn Bowman și-a justificat gestul ca fiind unul de iubire față de cel care a crescut-o, de profesie pastor. Totodată, și-a dorit să-i arate că a ținut cont de învățăturile lui.

ADVERTISEMENT

”Am vrut sa ii arat ca il iubesc si ca invataturile pe care le-am primit de la el nu au fost niste simple vorbe. Cred ca a fost impresionat de darul meu, cu siguranta nu se astepta la asa ceva”, a spus Brelyn Bowman, potrivit usatoday.com

ADVERTISEMENT