Life

Ea este mireasa care și-a umplut de nervi toți invitații. Ce solicitări absurde a avut pentru petrecăreți

Cum arată mireasa care și-a enervat invitații la marele eveniment. Care au fost cerințele cu care i-a scos din minți pe toți.
20.01.2023 | 07:45
Ea este mireasa care sia umplut de nervi toti invitatii Ce solicitari absurde a avut pentru petrecareti
Cum arată mireasa care și-a enervat invitații la marele eveniment. Care au fost cerințele cu care i-a scos din minți pe toți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ea este mireasa care și-a umplut de nervi toți invitații. Ce solicitări absurde a avut pentru petrecăreți o tânără care și-a dorit ca totul să se desfășoară fără cusur și fără niciun fel de greșeală. A avut mai multe reguli.

Cum arată mireasa care și-a enervat invitații la marele eveniment. Care au fost cerințele cu care i-a scos din minți pe toți

Jennifer Wilkinson este o mireasă în vârstă de 30 de ani din Peterborough care a vrut ca nunta să fie impecabilă din toate punctele de vedere, după ce cununia civilă nu a ieșit așa cum a visat. Tânăra a făcut un set de reguli foarte bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

Potrivit The Sun, aceasta este mândră de deciziile luate, în ciuda faptului că au existat mai multe certuri și discuții aprinse cu familia și prietenii înainte de a păși în fața altarului. În plus, nu a ținut cont de partea materială.

  1. A vrut să aibă trei petreceri, dintre care una numai alături de prietenele sale, în Ibitza, deși această ”aventură” a costat o mică avere. Al doilea eveniment a fost unul formal și al treilea a fost concentrat pe familie.
  2. Mireasa a refuzat să ajute la organizarea marelui eveniment cu o zi înainte de nuntă și le-a însărcinat pe domnișoarele de onoare să se ocupe de aranjarea meselor, a decorațiunilor și a servirii de șampanie.
  3. Niciunul dintre meseni nu a avut voie să consume mai mult de trei băuturi pe parcursul petrecerii.
  4. Cavalerii de onoare au fost nevoiți să poarte doar pantofi de culoare maro. „Unii dintre ei mi-au zis că nu au pantofi maro, dar nu m-a interesat. Le-am zis să roage pe cineva să le împrumute și să îmi arate neapărat cu ce se vor îmbrăca înainte”, a mărturisit tânăra, mai arată sursa menționată.
ADVERTISEMENT

„Oaspeților li s-a interzis să poarte alb sau crem. Am spus oricui este îngrijorat de alegerea ținutei să-mi trimită fotografii pentru aprobare”, a mai spus Jennifer Wilkinson care a fost considerată de internauți „cea mai strictă mireasă”.

Din păcate, această situație s-a terminat cu o ceartă cu una dintre prietenele sale despre care spune că avea o rochie ”vulgară” și chiar i-a interzis să o poarte la eveniment. Acum cele două au ales să nu-și mai vorbească.

ADVERTISEMENT
Mireasa cu reguli stricte la nunta sa
Ea este mireasa cu reguli stricte la nuntă. Sursa foto: The Sun. Colaj: Fanatik

Regulile stricte impuse de mireasă la nuntă

5. Printre regulile stricte impuse de mireasă la propria nuntă se mai numără și faptul că mesenii nu au avut voie să vină la petrecere însoțiți de copii. Cei care nu s-au conformat au fost în cele din urmă tăiați de pe listă.

6. „Nu veni însoțit decât cu partenerul cu care ești căsătorit”, este o altă solicitare de-a tinerei în ziua marelui eveniment. La ceremonia de la Biserică au luat parte 70 de persoane și la restaurant au ajuns 60 de petrecăreți.

ADVERTISEMENT

7. Mesenilor li s-a interzis să-și folosească telefoanele mobile în timpul nunții și nimeni nu a avut voie să posteze imagini pe social media timp de 24 de ore. Mireasa a vrut ca primele fotografiile din mediul online să fie unele profesionale, alese chiar de ea.

„E o șansă rară ca o femeie să poată străluci în adevăratul sens al cuvântului. Ce e în neregulă să îți dorești ca acesta să fie marele tău moment? Dar a funcționat deoarece totul a mers perfect. A fost nunta visurilor mele. Am cheltuit 10.000 de lire”, a încheiat Jennifer Wilkinson.

ADVERTISEMENT