Life

Ea este mireasa care și-a umplut de nervi toți invitații. Ce solicitări absurde a avut pentru petrecăreți

Cum arată mireasa care și-a enervat invitații la marele eveniment. Care au fost cerințele cu care i-a scos din minți pe toți.
20.01.2023 | 07:45
Ea este mireasa care sia umplut de nervi toti invitatii Ce solicitari absurde a avut pentru petrecareti
Cum arată mireasa care și-a enervat invitații la marele eveniment. Care au fost cerințele cu care i-a scos din minți pe toți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ea este mireasa care și-a umplut de nervi toți invitații. Ce solicitări absurde a avut pentru petrecăreți o tânără care și-a dorit ca totul să se desfășoară fără cusur și fără niciun fel de greșeală. A avut mai multe reguli.

Cum arată mireasa care și-a enervat invitații la marele eveniment. Care au fost cerințele cu care i-a scos din minți pe toți

Jennifer Wilkinson este o mireasă în vârstă de 30 de ani din Peterborough care a vrut ca nunta să fie impecabilă din toate punctele de vedere, după ce cununia civilă nu a ieșit așa cum a visat. Tânăra a făcut un set de reguli foarte bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

Potrivit The Sun, aceasta este mândră de deciziile luate, în ciuda faptului că au existat mai multe certuri și discuții aprinse cu familia și prietenii înainte de a păși în fața altarului. În plus, nu a ținut cont de partea materială.

  1. A vrut să aibă trei petreceri, dintre care una numai alături de prietenele sale, în Ibitza, deși această ”aventură” a costat o mică avere. Al doilea eveniment a fost unul formal și al treilea a fost concentrat pe familie.
  2. Mireasa a refuzat să ajute la organizarea marelui eveniment cu o zi înainte de nuntă și le-a însărcinat pe domnișoarele de onoare să se ocupe de aranjarea meselor, a decorațiunilor și a servirii de șampanie.
  3. Niciunul dintre meseni nu a avut voie să consume mai mult de trei băuturi pe parcursul petrecerii.
  4. Cavalerii de onoare au fost nevoiți să poarte doar pantofi de culoare maro. „Unii dintre ei mi-au zis că nu au pantofi maro, dar nu m-a interesat. Le-am zis să roage pe cineva să le împrumute și să îmi arate neapărat cu ce se vor îmbrăca înainte”, a mărturisit tânăra, mai arată sursa menționată.
ADVERTISEMENT

„Oaspeților li s-a interzis să poarte alb sau crem. Am spus oricui este îngrijorat de alegerea ținutei să-mi trimită fotografii pentru aprobare”, a mai spus Jennifer Wilkinson care a fost considerată de internauți „cea mai strictă mireasă”.

Din păcate, această situație s-a terminat cu o ceartă cu una dintre prietenele sale despre care spune că avea o rochie ”vulgară” și chiar i-a interzis să o poarte la eveniment. Acum cele două au ales să nu-și mai vorbească.

ADVERTISEMENT
Mireasa cu reguli stricte la nunta sa
Ea este mireasa cu reguli stricte la nuntă. Sursa foto: The Sun. Colaj: Fanatik

Regulile stricte impuse de mireasă la nuntă

5. Printre regulile stricte impuse de mireasă la propria nuntă se mai numără și faptul că mesenii nu au avut voie să vină la petrecere însoțiți de copii. Cei care nu s-au conformat au fost în cele din urmă tăiați de pe listă.

6. „Nu veni însoțit decât cu partenerul cu care ești căsătorit”, este o altă solicitare de-a tinerei în ziua marelui eveniment. La ceremonia de la Biserică au luat parte 70 de persoane și la restaurant au ajuns 60 de petrecăreți.

ADVERTISEMENT

7. Mesenilor li s-a interzis să-și folosească telefoanele mobile în timpul nunții și nimeni nu a avut voie să posteze imagini pe social media timp de 24 de ore. Mireasa a vrut ca primele fotografiile din mediul online să fie unele profesionale, alese chiar de ea.

„E o șansă rară ca o femeie să poată străluci în adevăratul sens al cuvântului. Ce e în neregulă să îți dorești ca acesta să fie marele tău moment? Dar a funcționat deoarece totul a mers perfect. A fost nunta visurilor mele. Am cheltuit 10.000 de lire”, a încheiat Jennifer Wilkinson.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Salariile românilor în sens invers cu propaganda guvernamentală. Ciolacu contrazis de statisticile oficiale
Salariile românilor în sens invers cu propaganda guvernamentală. Ciolacu contrazis de statisticile oficiale
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici