Sport

Ea este nepoata lui Cristiano Ronaldo! Alicia Aveiro are 160.000 de fani pe Instagram la 20 de ani! GALERIE FOTO

05.12.2019 | 15:21
Alicia Aveiro, alături de Cristiano Ronaldo. Sursă Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alicia Aveiro are 20 de ani, este nepoata lui Cristiano Ronaldo și a reușit să adune pe Instagram peste 160.000 de urmăritori. Alicia este fiica lui Hugo Aveiro, fratele starului portughez de la Juventus, care administrează muzeul fotbalistului din Funchal.

Alicia Aveiro, nepoata lui Cristiano Ronaldo, are peste 160.000 de urmăritori pe Instagram

Alicia Aveiro studiază la facultatea de management comercial și trăiește alături de familia în Funchal, orașul natal al său și al lui Cristiano Ronaldo, chiar dacă a putut pleca din Portugalia în Statele Unite ale Americii, pentru studii. Tatăl Aliciei, Hugo, conduce muzeul dedicat fotbalistului de la Juventus.

ADVERTISEMENT

La 20 de ani, Alicia Aveiro are peste 160.000 de urmăritori pe Instagram, și are o relația apropiată cu Ronaldo, alături de care și-a petrecut mai multe vacanțe. Alicia este bună prietenă și cu iubita portughezului, Georginia Rodriguez, cu care în comun mai multe hobby-uri, cele două fiind apropiate ca vârstă.

Cristiano Ronaldo a ratat al șaselea Balon de Aur

Cristiano Ronaldo, așa cum era de așteptat, a fost nominalizat pentru Balonul de Aur din 2019. Lionel Messi a fost marele câștigător al galei ce a avut loc la Paris pe 2 decembrie, în timp ce pe locul doi în ierarhia pentru trofeul acordat de France Football a fost Virgil van Dijk, câștigător al Ligii Campionilor cu Liverpool în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a clasat pe ultimul loc al podiumului în clasamentul pentru Balonul de Aur. Portughezul nu s-a prezentat la gală, știind că nu va fi câștigător, Lionel Messi fiind anunțat de la jumătatea lunii noiembrie că va obține al șaselea Balon de Aur.

În aceeași seară, la Milano, s-a organizat premierea celor mai buni fotbaliști din sezonul trecut al Serie A. Cristiano Ronaldo a preferat să meargă la gala din Italia, de unde a plecat cu două trofee: cel mai bun atacant și jucătorul anului în Serie A.

ADVERTISEMENT