Life

Ea este noua iubită a lui Ștefan Ciuculescu, fost concurent Survivor România 2021

Fostul concurent de la Survivor România iubește și le-a prezentat-o pe noua lui iubită, urmăritorilor din mediu virtual.
13.09.2021 | 20:24
Ea este noua iubita a lui Stefan Ciuculescu fost concurent Survivor Romania 2021
Ștefan Ciuculescu are o nouă iubită/ Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Multe domnișoare au vrut să ajungă la inima fostului concurent de la Survivor, Ștefan Ciuculescu. însă doar una a reușit. În  cele mai recente postari de pe InstaStory, fostul portar de la Steaua și Rapid s-a afișat alături de o frumoasă blondă.

Cu toate că urmăritorii lui au crezut că este vorba despre o simplă amică, în cel de-al doilea InstaStory postat de acesta, au înțeles că nu este vorba doar  de o simplă prietenie între cei doi.

ADVERTISEMENT

În imagini, sunt extrem de apropiați, semn clar că blonda cu pricina este noua cucerire a lui.

Ștefan Ciuculescu și-a prezentat noua iubită

Cu zâmbetul pe buze și cu o descriere care nu lasă loc de interpretări, Ștefan Ciuculescu nu i-a mai ținut pe admiratori în suspans, așa că le-a prezentat-o pe blonda care i-a cucerit inima, conform wowbiz.ro

În dreptul imaginilor cu pricina a ținut să posteze un emoticon care reprezintă o inimă și bineînțeles că nu a omis să pună și o descriere potrivită fotografiei.

ADVERTISEMENT

”Atunci când sunt romantic” este mesajul care însoțește imaginea, conform wowbiz.ro

Ștefan Ciuculescu
Ștefan Ciuculescu și noua iubită/ Sursă foto:wowbiz.ro

Ștefan Ciuculescu i-a spus adio fostei iubite, înainte de Survivor

Alexandra, fosta lui iubită, este și cea care l-a convins pe acesta să meargă în Republica Dominicană la Survivor. Cu toate că lăsau impresia că formează un cuplu solid, cei doi s-au despărțit înainte ca Ștefan Ciuculescu să participe la show-ul din Republica Dominicană.

Chiar și așa, Alexandra a rămas alături de el și l-a susținut moral, postând diferite mesaje de încurajare pentru acesta, conform wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

În una dintre ediții, o apropiată chiar i-a transmis un mesaj de încurajare în care o menționeză pe Alexandra.

”Toți sunt lângă mine, și ai tăi, și Alexandra și toată lumea! Să fii acolo cuminte și să ai grijă și să fii bun”, a fost mesajul primit de Ștefan, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT