Life

Ea este polițista care sfidează sistemul! Andrada de la IPJ Iași are nou tatuaj: „L-am vrut, așa că l-am făcut”

Ea este polițista care sfidează sistemul! Andrada este fana tatuajelor, chiar dacă este polițistă și unii nu privesc cu ochi buni desenele de pe corp.
13.09.2022 | 07:47
Ea este politista care sfideaza sistemul Andrada de la IPJ Iasi are nou tatuaj Lam vrut asa ca lam facut
Ea este polițista care sfidează sistemul! Andrada de la IPJ Iași are nou tatuaj. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andrada este polițista care sfidează sistemul. Tânăra nu ține cont de prejudecățile oamenilor, chiar dacă este polițistă la IPJ Iași.

Ea este polițista care sfidează sistemul! Andrada de la IPJ Iași are nou tatuaj

Tatuajele nu sunt privite cu ochi buni de toată lumea, fiind unele persoanele care le asociază cu persoanele din anturaje dubioase sau cu tendința de a comite fapte nu tocmai lăudabile.

ADVERTISEMENT

Aceste concepții sunt cu totul respinse de Andrada, o tânără polițistă de la IPJ Iași, care sfidează sistemul. Cine a spus că polițiștii nu pot avea tatuaje și să își facă bine treaba?

Acest lucru este afirmat și de tânăra polițistă, care a dat mai multe detalii despre tatuajul pe care l-a făcut. Mai mult, ea chiar a explicat că doare să faci acest pas, fiind ironică la adresa celor care întreabă dacă este dureros să îți faci un tatuaj.

ADVERTISEMENT

Despre semnificație, polițista de la IPJ Iași nu a vorbit prea mult și a răspuns simplu. Un tatuaj înseamnă doar că persoana în cauză a vrut să îl facă, fără prea multe alte explicații și sensuri profunde.

„De fiecare dată când îți faci un tatuaj nou, apar cele două întrebări clasice: 1. Doare? 2. Ce semnifică? R1. Nu doare deloc.

ADVERTISEMENT

Se simte ca o atingere de fluturaș când acele îți străpung pielea de 100 de ori pe minut. Lol. R2. Semnifică faptul că l-am fucking vrut, așa că l-am făcut. Puuuup”, a scris pe Facebook Andrada Voicu.

Andrada Voicu, detalii despre tatuaje și munca de polițistă

De asemenea, tânăra a vorbit despre faptul că singurul lucru care contează este felul în care acționează, și nu faptul că are desene pe piele, în calitatea sa de om al legii.

ADVERTISEMENT

„Important este felul în care îmi desfășor activitatea, nu un desen pe care îl port pe piele. Imbecil poți fi și cu tatuaje, dar și fără”, a mai spus Andrada Voicu.

Legea nu interzice ca polițiștii să își facă tatuaje. Singura condiție este ca ele să nu fie vizibile.

Totuși, tinerii care vor să devină oameni ai legi, nu au voie să aibă tatuaje la admitere. După ce devin polițiști, ei pot să își facă atâtea desene câte doresc, nefiind interzis.

ADVERTISEMENT
Tags: