News

Ea este soţia milionarului român acuzat că a vrut s-o omoare la Mamaia. S-a iubit cu unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi

15.08.2020 | 12:22
Ea este sotia milionarului roman acuzat ca a vrut so omoare la Mamaia Sa iubit cu unul dintre cei mai cunoscuti cantareti
Fosta iubită a lui Costi Ioniță, violată de soț
ADVERTISEMENT

Irina Popescu este o frumoasă moldoveancă, instructor de Yoga, venită la București pentru a-și găsi fericirea.

Din păcate pentru femeie, s-a căsătorit cu un investitor imobiliar care a încercat zilele acestea să o ucidă și să o violeze.

ADVERTISEMENT

Mihai Bizu, partenerul ei de viață, s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice atunci când a încercat să o înece.

Irina Popescu a fost aproape să fie ucisă de dezvoltatorul imobiliar Mihai Bizu

Potrivit B1 TV, Irina Popescu nu este la prima experiență de acest gen, în trecutul ei existând un alt bărbat care a agresat-o fizic.

ADVERTISEMENT

În 2012, când frumoasa blondă avea 25 de ani, aceasta a ajuns iubita lui Costi Ioniță, după ce s-ar fi întâlnit la Brașov la un centru de Yoga.

Irina Popescu este psihoterapeut, psihanalist și are o experiență de peste 20 de ani în practica de Yoga Integrală, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Înainte de a fi cu Costi Ioniță, femeia a avut probleme cu un alt bărbat, lucru dezvăluit în cadrul unui interviu. „Ne-am certat rău de tot, iar el m-a bruscat. M-a speriat foarte tare şi l-am părăsit imediat”, povestea Irina Popescu acum opt ani.

Milionarul Mihai Bizu a fost reținut pentru 29 de zile după ce și-a violat nevasta, după care a încercat să o înece.

ADVERTISEMENT

„În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane.

Va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracțiunile mai sus menționate”, au transmis procurorii.

ADVERTISEMENT
Tags: