News

Ea este studenta găsită moartă în pădurea din Iași. Ce au descoperit anchetatorii în buzunarele fetei

09.01.2021 | 21:22
Ea este studenta gasita moarta in padurea din Iasi Ce au descoperit anchetatorii in buzunarele fetei
Motivul pentru care s-a sinucis studenta la Medicină din Iași. Ce avea în jurul gâtului. Foto: Buna Ziua Iași
ADVERTISEMENT

Studenta găsită fără viață în pădurea din Iași se numește Maria Andreea Albu. Fata este descrisă de către apropiați ca o persoană veselă și optimistă.

Tânăra, studentă în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași, era voluntar UPU-SMURD Iași, fiind pasionată de salvarea de vieți.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii tratează decesul ca pe unul suspect și nu exclud nici varianta unei crime, deși asupra tinerei ar fi fost găsit bonul pentru achiziționarea colierelor pe care le avea înfășurate în jurul gâtului.

O persoană veselă, optimistă, pasionată de salvarea de vieți

Trupul neînsuflețit a fost găsit de mai mulţi prieteni de-ai tinerei în pădurea de lângă pârtia de ski din Iași, relatează publicația Bună Ziua Iași.

ADVERTISEMENT

Maria Andreea Albu era studentă în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași și este descrisă de apropiați ca o tânără veselă şi optimistă.

Fata era voluntară la UPU-SMURD Iași, iar pe conturile sale de pe rețelele de socializare majoritatea postărilor îndemnau oamenii să ajute alți oameni aflați în situații dificile.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii nu exclud momentan nicio posibilitate în cadrul anchetei pe care o desfășoară. Varianta unei sinucideri pare a fi susținută de faptul că tânăra a fost găsită având înfășurate în jurul gâtului mai multe coliere din plastic care aveau nodul în față.

Surse din cadrul anchetei, citate de publicația ieșeană, au dezvăluit că într-unul din buzunarele fetei a fost găsit un bon fiscal de la un magazin de bricolaj, semn că fata și-ar fi cumpărat singură respectivele coliere.

ADVERTISEMENT