Life

Ea este tânăra care a câștigat la loto, dar a regretat totul. A devenit milionară, însă a transmis că nu dorește nimănui lucrul acesta

Tânăra care regretă că a câștigat la Loto. A obținut un premiu uriaș în urmă cu zece ani și a devenit milionară, dar nu dorește nimănui experiența sa.
12.01.2023 | 08:14
Ea este tanara care a castigat la loto dar a regretat totul A devenit milionara insa a transmis ca nu doreste nimanui lucrul acesta
De ce regretă această tânără că a câștigat la Loto. Sursa foto: Loto49.ro, Edinburgh News/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A câștiga la Loto poate fi o fericire deplină pentru o persoană, însă o tânără spune că regretă că a extras un loz norocos. Ce experiență neplăcută a avut?

Tânăra care nu și-ar fi dorit să câștige la Loto. Care este motivul

Jane Park, o tânără originară din Marea Britanie, în vârstă de 27 de ani, a uimit o țară întreagă în urmă cu zece ani, după ce a obținut un premiu uriaș la Loto. Nu-i venea să creadă la acel moment, dar mai târziu i s-au ivit probleme care au marcat-o.

ADVERTISEMENT

Jane Park a primit în 2013, la doar 17 ani, o sumă de 1 milion de lire sterline din partea loteriei. Momentul i-a adus nu doar bogăție, ci și faimă. Multă lume a ajuns să o cunoască pe străzile din Marea Britanie.

Jane Park a apărut de curând în cadrul unei emisiuni TV, unde a avut ocazia să stea de vorbă cu un psiholog.  Publicul a fost uimit să afle că tânăra, în urma marelui premiu, a fost urmărită de tot felul de persoane, hărțuită și chiar amenințată cu moartea.

ADVERTISEMENT

”Ai avut parte de persoane care te-au hărțuit, care te-au urmărit, au fost chiar și amenințări cu moartea. La 17 ani nu erai nici măcar un adult în adevăratul sens al cuvântului.

Înțelegi la ce mă refer. Erai atât de naivă la 17 ani”, îi spune psihologul, în emisiune, lui Jane Park, scrie Mirror.

ADVERTISEMENT

Jane Park, câștigătoare la Loto: ”Nu doresc asta nimănui”

Situațiile periculoase de care a avut parte după ce a devenit posesoarea celui 1 milion de lire sterline a făcut-o să regrete profund că a ajuns celebră și că și-a dezvăluit identitatea.

”Mi-am dorit să nu fi câștigat vreodată. Nu doresc asta nimănui. Nu regret modul în care am cheltuit banii.

ADVERTISEMENT

Singurul regret pe care îl am e faptul că am devenit persoană publică și că mi-am dezvăluit identitatea”, a completat Jane Park în timpul emisiunii.

Odată ce cazul tinerei a fost dezvăluit, iar ea a criticat organizatorii loteriei pentru că au forțat-o să iasă în public și să ofere detalii despre premiu, vârsta minimă pentru joc a fost modificată de la 16 ani, la 18 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: