Life

Ea este vedeta din România care și-a injectat acid hialuronic în posterior. Cum arată după procedură

Cine este vedeta din țara noastră care are acid hialuronic în posterior. Blondina este foarte mândră de rezultatul final.
31.03.2023 | 07:43
Ea este vedeta din Romania care sia injectat acid hialuronic in posterior Cum arata dupa procedura
Cine este vedeta din țara noastră care are acid hialuronic în posterior. Blondina este foarte mândră de rezultatul final. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ea este vedeta din România care și-a înjectat acid hialuronic în posterior. Cum arată după procedură. A postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de peste 51.000 de persoane.

Cine este vedeta din țara noastră care are acid hialuronic în posterior. Blondina este foarte mândră de rezultatul final

Raluca Podea este vedeta din țara noastră care are acid hialuronic în posterior. Blondina este foarte mândră de rezultatul final, după ce în trecut a apelat la o altă intervenție chirurgicală în aceeași zonă a corpului.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta logodnică a lui Florin Pastramă și-a mărit fesele cu Brazilian Butt Lift, o intervenție dureroasă care scoate în evidență forma bombată a feselor din liposculptura zonelor din jur. Concret, operația a inclus injectarea cu propria grăsime.

Se întâmpla în urmă cu mai bine de 5 ani, însă iată că acum a decis să ajungă din nou pe mâinile medicilor esteticieni. Cunoscutul model este încântat de felul în care arată, mai ales că recurge la astfel de metode de înfrumusețare încă de la 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Blondina nu s-a sfiit să recunoască că a ajuns prima oară pe masa de operație după ce l-a născut pe fiul său, David. A fost din necesitate, însă mai târziu Raluca Podea a început să fie extrem de atentă la imaginea sa.

Raluca Podea, o altă intervenție
Raluca Podea și-a pus acid hialuronic în posterior. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Raluca Podea, adepta operațiilor estetice

Raluca Podea este adepta operațiile estetice și recunoaște de fiecare dată când trece pragul cabinetelor estetice. Vedeta a vorbit în urmă cu ceva vreme despre consecințele pe care le suportă pentru a arăta mereu impecabil.

ADVERTISEMENT

„Mi-au luat grăsime de peste tot ca să-mi pună în fese. A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum. A durut groaznic de tare. Sunt plină de vânătăi peste tot. Acum 4 ani de zile mi-am pus și silicon în fund.

Acum am lichid în burtă. Sânii îi am de 10 ani. Aveam fund, dar a fost o nebunie de-a mea de moment. Acum a trebuit să suport consecințele. Mi-am pus implanturi de silicon în fese.

ADVERTISEMENT

Au intervenit niște denivelări atunci când m-am îngrășat vreo șase kilograme”, spunea fosta iubită a lui Florin Pastramă în urmă cu 2 ani în emisiunea Teo Show de la Kanal D, scrie playtech.ro.

ADVERTISEMENT