Sport

Ea se afla în elicopter cu Kobe Bryant: Christina Mauser avea 38 de ani și era antrenoare de baschet feminin. Nouă oameni au decedat în accident

27.01.2020 | 11:39
Ea se afla in elicopter cu Kobe Bryant Christina Mauser avea 38 de ani si era antrenoare de baschet feminin Noua oameni au decedat in accident
ADVERTISEMENT

O veste tragică a lovit duminică lumea sportului mondial. Kobe Bryant, una dintre figurile emblematice ale baschetului american, a decedat la numai 41 de ani. Legenda lui Los Angeles Lakers se afla într-un elicopter care s-a prăbușit în California. La bordul elicopterului se aflau și Gianna, fetița sa de numai 13 ani, dar și alte șapte persoane! Nu au existat supraviețuitori.

Christina Mauser se afla în elicopter cu Kobe Bryant în tragedia din California

La câteva ore după tragedia din California, presa de peste ocean a dezvăluit identitatea uneia dintre cele șapte persoane care se aflau la bordului elicopterului lui Kobe Bryant în momentul tragediei.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Christina Mauser, o antrenoare de baschet feminin de doar 38 de ani. Aceasta pregătea fetele de la ”Harbour Day School din Orange County”. Informația a fost confirmată de primarul din Costa Mesa, Katrina Foley.

”Tocmai am aflat că uimitorul nostru Matt Mauser din formația Tiajuana Dogs și-a pierdut soția Christina în accident”, a scris primarul Foley pe Twitter.

ADVERTISEMENT

”Ea a antrenat echipa de fete. Această tragedie devastatoare se agravează cu fiecare oră care trece. Atâta durere pentru atâtea familii din localitate. Inimile noastre sunt frânte și îndurerate pentru familiile afectate”, a adăugat Katrina Foley.

Matt Mauser, soțul Christinei, devastat după tragedie: ”Eu și copiii mei suntem distruși”

Soțul Christinei Mauser, Matt, a postat un mesaj pe Facebook în care confirmă informația decesului soție sale în accidentul din California.

ADVERTISEMENT

”Copiii mei și cu mine suntem devastați. Ne-am pierdut astăzi frumoasa soție și mamă într-un accident de elicopter. Vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumesc pentru toate urările de bine care înseamnă atât de mult în astfel de momente dificile”

Cine erau celelalte șapte persoane din ”elicopterul morții”

Pe lângă Kobe Bryant, fiica acestuia și Chrstina Mauser, la bordul elicopterului prăbușit în California se mai aflau alte șapte persoane. Identitatea lor a fost dezvăluită de presa din Statele Unite. Cele nouă persoane de la bord:

ADVERTISEMENT
Ea se afla în elicopter cu Kobe Bryant: Christina Mauser avea 38 de ani și era antrenoare de baschet feminin. Nouă oameni au fost în "elicopterul morţii"
Ea se afla în elicopter cu Kobe Bryant: Christina Mauser avea 38 de ani și era antrenoare de baschet feminin. Nouă oameni au fost în “elicopterul morţii”. Sursa foto: twitter
  • Kobe Bryant
  • Gianna Bryant – fiica lui Bryant
  • Alyssa Altobelli – colega de echipă cu Gianna
  • John Altobelli – tată Alyssei
  • Keri Altobelli – mama Alyssei
  • Payton Chester – colega de echipă cu Gianna
  • Sarah Chester – mama lui Payton 
  • Christina Mauser – antrenoare de baschet feminin
  • Ara Zobayan -pilotul elicopterului

Gianna, fiica de 13 ani a lui Bryant, printre victime

În tragedia de duminică din California, în afară de Kobe Bryant, și-au mai pierdut viața alte nouă persoane, printre ele fiind și Gianna, fiica de 13 ani a fostului sportiv.

Gianna era înnebunită după sportul care l-a transformat pe tatăl său într-o legendă și voia și ea să devină jucătoare de baschet.

ADVERTISEMENT