Cele mai citite

Decizie surprinzătoare! EA Sports renunţă la jocul FIFA?!

Producătorul american de jocuri video, EA Sports ia în calcul să renunţe la popularul joc de fotbal, FIFA. Cum explică reprezentanţii companiei decizia
12.11.2017 | 17:37
Decizie surprinzătoare! EA Sports renunţă la jocul FIFA?!

CEO-ul companiei,  Andrew Wilson, a declarat că EA Sports se gândeşte serios să nu mai producă jocul FIFA anual, ci se va concentra să actualizeze doar unele aspecte ale jocului de la un an la altul, cum ar fi echipamentele, jucătorii şi alte aspecte. 

Astfel, fanii FIFA nu vor fi nevoiţi să investească în joc în fiecare an 60 de euro, cât este costul unui joc nou lansat, ci vor avea de plătit un abonament anual sau lunar pentru a putea juca celebrul joc de fotbal. 

Fifa 18, în topul jocurilor vândute 

“Trăim într-o lume în care este din ce în ce mai uşor să lansăm un cod online şi să nu mai scoatem în fiecare an un joc nou. Putem să ne gândim la un joc cu asistenţă live, 365 de zile pe an. Dar, înainte de asta trebuie să se întâmple câteva chestii care să ne ajute pentru acest pas”, a spus Wilson, CEO-ul companiei. 

FIFA 18 a fost lansat la începutul lunii octombrie şi a urcat rapid în topul celor mai vândute jocuri video ale anului. Totuşi, vânzările jocului pe suport fizic au scăzut, vânzările online fiind într-un progres remarcabil faţă de ediţiile preşedinte. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri