Ea taie și spânzură la Acces Direct! Producătorul general al show-ului cu Vulpița și Viorel, de-o frumusețe răpitoare

Claudiu Ilie   
în Sporturi
18/06/2020, 16:09
Ea taie și spânzură la Acces Direct! Producătorul general al show-ului cu Vulpița și Viorel, de-o frumusețe răpitoare

Emisiunea Acces Direct este pe buzele tuturor, în special de când a izbucnit scandalul cu Vulpița și Viorel, după ce Emily Burghelea a declarat public că Veronica este bătută de soțul ei.

Cea care decide ce intră și ce nu intră pe post, la Antenă, în timpul show-ului de la ora 17:00, se numește Mihaela Ionescu, care este producător general Acces Direct.

Tânăra este un fost reporter al aceleiași emisiuni, iar după ani de muncă a promovat ca producător al show-ului.

Mihaela Ionescu, șefa de la Acces Direct

Mirela Vaida este imaginea show-ului și totodată prezentatoarea emisiunii, însă cea care decide formatul și gândește întreaga emisiune este Mihaela Ionescu, un fost reporter cu experiență în domeniu.

Tânăra producătoare și-a făcut debutul în presă în urmă cu 8 ani. Tot la Acces Direct, unde lucrează în continuare.

Mihaela Ionescu face sport, iar acest lucru se vede. Are abdomenul plin de pătrățele

Între timp, rolurile s-au schimbat, iar din reporter a devenit producător. Mihaela Ionescu pare o fire veselă, însă cel mai mult atrage cu trăsăturile sale fizice.

Brunetă, înaltă și cu ochi mari. Ea își cucerește prietenii virtuali cu imagini din vacanțe sau din locuri prin care se plimbă în țară.

Mihaela Ionescu se află într-o formă de zile mari
Mihaela Ionescu se află într-o formă de zile mari

Tânăra jurnalistă este fără doar și poate foarte talentată, căci altfel nu ar fi ajuns cu emisiunea la audiențele pe care le înregistrează.

Totuși, scandalul din ultima perioadă s-ar putea să aducă neplăceri show-ului Acces Direct, mai ales că au fost plângeri la CNA.

Mihaela Ionescu pare o fată simplă
Mihaela Ionescu pare o fată simplă

Mihaela Ionescu se filmează deseori cu Vulpița și Viorel, în timpul emisiunii, după care urcă filmulețele pe contul personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

We did it! 🎉 @veronica_vulpita_oficial @rafaelo.ro @acces_directoficial . . . #tvshow #music #videoclip #vulpita #rafaelo #the #best #smile #numberone #youtube #instagood #videostar #camera #vip #new #song #singers #beautiful #day #party #tonight #dance

A post shared by Mihaela Ionescu ~ E L A (@mihaela0ionescu) on

Scandalul de la Acces Direct

Emily Burghelea a făcut dezvăluiri din culise, mai exact că Viorel își bate soția, iar Antena 1 nu se implică în acest abuz.

Mirela Vaida a reacționat promt după aceste declarații, însă noi dezvăluiri ies la iveală. Anumite voci din echipa Acces Direct susțin că foștii colegi de platou nu doar că știu de bătătăile Vulpiței, ci și le ascund prin machiaj. Pe acest subiect puteți citi mai multe în Dezvăluirile care aruncă în aer spusele Mirelei Vaida: ”Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct îi machiază vânătăile”

Închide ×