Fotbal international

A fost aproape de Steaua, acum a ajuns într-o situaţie disperată: “Dorm pe unde apuc!”

Emmanuel Eboue, jucător dorit în trecut de Steaua, a ajuns într-o situaţie disperată. Fostul internaţional ivorian a făcut o serie de dezvăluri tulburătoare.
24.12.2017 | 17:54
A fost aproape de Steaua acum a ajuns intro situatie disperata Dorm pe unde apuc

Emmanuel Eboue a fost unul dintre jucătorii emblematicii din istoria celor de la Arsenal. La şase ani de când a părăsit formaţia din capitala Angliei, fundaşul dreapta a oferit un interviu care i-a şocat pe microbiştii din întreaga lume.

Cândva un jucător care câştiga milioane de lire sterline, Eboue s-a trezit la marginea sărăciei. Fostul jucător al “tunarilor” a anunţat că s-a gândit la sinucidere în câteva rânduri şi că a ajuns să doarmă pe podeaua casei unui prieten.

Divorţul, motivul decăderii lui Eboue

“Îmi doresc ca Dumnezeu să mă ajute. Doar el mă poate ajuta să scap de gândurile de sinucidere care îmi trec prin cap. Mă doare să nu-mi văd copii. Obişnuiau să mă sune, dar acum nu o mai fac. Mă doare să fiu singur, fără ei. Dorm pe podeaua casei unui prieten, oricând îmi poate fi luată casa”, a declarat Emmanuel Eboue pentru presa din Anglia.

Problemele financiare au început în momentul în care jucătorul şi-a trecut aproape toată averea pe numele soţiei lui. Cei doi au divorţat şi Emmanuel Eboue a rămas pe drumuri.

Aproape de Steaua în 2016

“Toţi banii pe care i-a câştigat îi trimiteam soţiei mele. În Turcia am câştigat aproape opt milioane de euro, şapte i-am trimis acasă. Orice îmi spunea să semnez, eu semnam. Când ajung acasă stau cu lumina stinsă pentru ca nimeni să nu ştie că sunt acolo. Mă baricadez ca să nu vină poliţia să mă scoată din casă. Nu am bani să-mi spăl hainele, mă ajută un prieten mereu. Le spăl de mână când pot. Nu vreau să-mi vând hainele, o să lupt până la capăt”, a mai precizat Emmanuel Eboue.

În 2016, agentul jucătorului anunţa că Steaua este interesată de Emmanuel Eboue. Da, Steaua este interesată de Emmanuel Eboue şi Tiene. Multe cluburi sunt interesate de ei. Sunt jucători liberi de contract, fotbalişti internaţionali. Discutăm cu mai multe echipe în acest moment. M-au sunat multe cluburi, căutăm cea mai bună variantă”.

Tags: