News

Ecaterina Andronescu, fără mască într-un supermarket! Imagini surprinse în timp ce își făcea cumpărăturile

12.09.2020 | 17:02
Ecaterina Andronescu fara masca intrun supermarket Imagini surprinse in timp ce isi facea cumparaturile
ADVERTISEMENT

Ecaterina Andronescu a fost surprinsă fără mască într-un supermarket! Fostul ministru al Educației nu a scăpat de critici în mediul online.

Aceasta a fost aspru pusă la zid de cei care au observat că nu purta mască de protecție în timp ce își făcea cumpărăturile la fel ca oricare alt om.

ADVERTISEMENT

Culmea, nu o dată Ecaterina Andronescu a recomandat ca oamenii să respecte normele de protecție împotriva COVID-19.

Ecaterina Andronescu nu a respectat normele sanitare

De data aceasta, chiar ea a ignorat importanța purtării măștii de protecție în spațiile închise. Ecaterina Andronescu a fost fotografiată de reporterii Ziarului din Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Aceasta se afla în supermarket și nu purta mască, cu toate că o avea prinsă la gât. Vă readucem aminte că fostul ministru a fost prezent la Drobeta Turnu Severin.

Ecaterina Andronescu a fost fotografiată fără mască. Sursa foto – ziaruldemehedinti.ro

Aici, primarul Marius Vasile Screciu i-a prezentat realizările pentru începerea anului școlar, realizări ce țin de dezinfecție și dezinsecție și care au fost făcute la școala din cartierul severinean Gura Văii.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Viorica Dăncilă a demis-o pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei pe data de 2 august a anului trecut.

”Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcţia de Ministru al Educaţiei pentru declaraţiile profund greşite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate”, a anunţat atunci premierul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Sunt afirmaţii care arată lipsă de înţelegere – punctual, a cazului de la Caracal şi, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz şi trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu.

Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziţia Guvernului şi care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc”, a mai precizat Dăncilă.

Ecaterina Andronescu a afirmat într-o emisiune la Antena 3, că ea a „învăţat de acasă să nu se urce cu străini în maşină”, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani răpită şi sechestrată după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: