Ecaterina Andronescu, resemnată după condamnarea lui Liviu Dragnea: ” Recunoaștem decizia pe care a luat-o justiția”

Alexa Serdan   
în HotNews
27/05/2019, 17:13
Ecaterina Andronescu, resemnată după condamnarea lui Liviu Dragnea: ” Recunoaștem decizia pe care a luat-o justiția” GALERIE FOTO
Ecaterina Andronescu a vorbit ,,la rece” despre condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea Sursa foto: hepta.ro

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a ținut să comenteze despre condamnarea șefului PSD, Liviu Dragnea, în dosarul  angajărilor fictive din județul Teleorman. Ținem să vă reamintim că, fostul lider al Partidului Social Democrat va ispăși o pedeapsă de 3 ani și jumătate, la penitenciarul Rahova.

Ecaterina Andronescu, reacție la calm după condamnarea lui Dragnea

Ecaterina Andronescu pare resemnată după ce șeful Partidului Social Democrat a fost condamnat la închisoare și va ispăși o pedeapsă de 3 ani și jumătate, la penitenciarul Rahova. Ministrul Educației a ținut să adauge că, rezultatul alegerilor la europarlamentare, de duminică, 26 mai, nu are legătură cu decizia magistraților de astăzi.

„Să judecăm la rece ceea ce e cel mai bine de făcut. Să recunoaștem rezultatele alegerilor fără niciun fel de rezervă și sigur că recunoaștem decizia pe care justiția a luat-o”, a spus vicepreședintele PSD.

Andronescu a ținut să vorbească și despre rezultatul pe care PSD l-a avut la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai. „Aici e foarte trist răspunsul. Probabil cu anumite greșeli care s-au amplificat. Nu cred că trebuie să căutăm acum vinovații, ci să găsim soluții. Eu nu cred că are legătură cu rezultatul alegerilor”, a spus șefa de la educație despre rezultatul slab la europarlamentare.

Liderul PSD va sta timp de 21 de zile în carantină
Liviu Dragnea va executa o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare, la Rahova
Sursa foto: hepta.ro

Ce declara ieri Ministrul Educației despre alegerile europarlamentare

După ce s-au afișat rezultatele slabe pe care le-a obținut PSD la alegerile europarlamentare, ministrul Educației a declarat că, cel mai probabil Liviu Dragnea va demisiona din funcție. “Eu cred că va face lucrul acesta“, a spus Andronescu când ieșea din sediul partidului.
În același timp, aceasta a spus că trebuie făcută o analiză serioasă în privința voturilor pentru a vedea exact greșelile care s-au făcut. “Să vedem cifrele finale, nu este un succes (rezultatul, n.r.) . Eu cred că trebuie făcută o analiză serioasă a situației. De subliniat unde sunt greșelile foarte serioase”, a declarat aceasta. La scurt timp după ce magistrații au dat decizia definitivă în cazul lui Dragnea, membrii PSD s-au unit și au făcut o ședință de urgență unde au discutat despre persoana care va prelua conducerea partidului.

 

 

 

Închide ×