Life

Cine a convins-o pe Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, să-și cumpere casă în Fierbinți. “Am plantat și răsaduri”

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, a fost convinsă să cumpere o casă în Fierbinți. Actrița a decis să se mute chiar în locul în care se filmează serialul de la Pro Tv.
23.03.2022 | 18:04
Cine a convinso pe Ecaterina Ladin Dalida din Las Fierbinti sasi cumpere casa in Fierbinti Am plantat si rasaduri
Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți are casă în Fierbinți. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De 10 ani, Ecaterina Ladin face parte din distribuția serialului Las Fierbinți, iar personajul interpretate de ea, Dalida, este extrem de apreciat de fani. Pentru că își petrece mult timp pe platourile de filmare, actrița a decis să-și cumpere o casă chiar în Fierbinți.

Cine a convins-o pe Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, să-și cumpere casă în Fierbinți. “Am plantat și răsaduri”

Ecaterina Ladin își petrece cea mai mare parte a timpului în Fierbinți, satul în care se filmează cunoscutul serial de la Pro Tv, Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Astfel, soacra actriței s-a gândit că ar fi o ocazie foarte bună ca și familia să stea cât mai mult în același loc, așa că și-a convins nora să cumpere o casă în localitatea în care se filmează serialul de comedie.

Ecaterina Ladin a descoperit că adoră să stea la curte, ba mai mult îi place să se ocupe și de tot felul de treburi în grădină.

ADVERTISEMENT

“Soacra mea a vrut o casă la țară, mai demult. Am auzit că cineva vinde o casă și ea a văzut-o ca pe o oportunitate bună pentru toată familia, mai ales că eu îmi petrec multe luni, pe an, în Fierbinți.

Ne bucurăm de tot ce ne oferă locul ăla. Am și plantat ceva răsaduri. Am descoperit că mă relaxează fantastic statul la curte și grădinăritul”, a spus Ecaterina Ladin pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Actrița adoră să-și petreacă timpul liber alături de cei doi copii ai săi. Aceasta recunoaște că cel mai tare o relaxează excursiile la mare indiferent de sezon.

“Marcu este pasionat de lego și, da, e casa plină. Acum, avem mai multă grijă cu piesele micuțe, pentru că și Petru a luat-o de-a bușilea și are tendința normală a unui bebeluș de a băga în gură tot ce prinde.

ADVERTISEMENT

Ne uităm la filme, mergem și la cinema, când se poate, ieșim în parc”, a mai dezvăluit actrița.

ADVERTISEMENT