Life

Ecaterina Ladin, dezvăluiri sincere despre sarcină. Dalida din Las Fierbinți este însărcinată în 7 luni

26.01.2021 | 19:13
Ecaterina Ladin dezvaluiri sincere despre sarcina Dalida din Las Fierbinti este insarcinata in 7 luni
ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin a făcut dezvăluiri sincere despre cea de-a doua sarcină. Dalida din Las Fierbinți este însărcinată în 7 luni și urmează să aducă pe lume un băiețel, actrița având acasă un copil în vârstă de cinci ani și jumătate, pe nume Marcu. 

Vedeta a intrat în ultimul trimestru de sarcină, precizând că se simte în general foarte bine de când a aflat că va deveni mamă a doua oară. Actrița va apărea în continuare pe micile ecrane în mult iubitul serial de la Pro TV, asta pentru că sarcina îi permite.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ecaterina Ladina nu va renunța la acest proiect pentru că majoritatea filmărilor au avut loc în vara lui 2020, când burtica nu era atâta de avansată ca acum. Acesta este și motivul pentru care personajul ei nu va suferi nicio modificare.

Ecaterina Ladin, declarații despre sarcină. Actrița este însărcinată cu un băiat

„Da. Am filmat în vară, spre bucuria noastră. Cea mai grea a fost lupta cu somnul. În primul trimestru al sarcinii, am avut o stare de somnolență permanentă. Și când mă trezeam, îmi era somn.

ADVERTISEMENT

Cred că și colegilor mei le-a fost greu, un pic, cu mine, dar știind cât de mult mi-am dorit această sarcină, sunt convinsă că au trecut peste somnolența mea.

 Dalida nu va suferi modificări în noul sezon, pentru că am filmat destul de mult, în vară, încât perioada mea post-natală să nu afecteze. Nu, nu voi renunța.

ADVERTISEMENT

Exact cum spuneam, pentru sezonul nou am filmat, deja. Iar pentru perioada următoare, sper ca bebe să mă lase să mă întorc la lucru și să pot continua, fără probleme, filmările”, a declarat Ecaterina Ladina într-un interviu pentru click.ro.

Dalida din celebrul serial „Las Fierbinți” a dezvăluit că a anunțat producătorii și colegii de teatru despre sarcină încă de la început, dovadă că a avut parte de toată atenția și protecția lor. Totodată, vedeta a ținut să menționeze că nu a găsit numele pe care-l va purta bebelușul pentru că a primit multe variante de la rude și prieteni.

ADVERTISEMENT

Marcu, copilul cel mare al actriței, a înțeles ce înseamnă faptul că va avea un frățior. De asemenea, Ecaterina Ladina a mărturisit că băiatul e foarte bucuros și mai ales, dispus să o ajute când va veni pe lume bebelușul.

ADVERTISEMENT