Fotbal intern

Echilibru și la casele de pariuri în “finala” campionatului! Ce cotă au la victorie U Craiova și CFR Cluj

01.08.2020 | 14:30
Echilibru si la casele de pariuri in finala campionatului Ce cota au la victorie U Craiova si CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Luni, de la ora 20:30, pe stadionul “Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova și CFR Cluj dispută “finala” campionatului, meciul care va avea pe masă titlul de campioană. Cine învinge, câștigă titlul în Liga 1. 

Se anunță o confruntare de zile mari, cu o miză pe care nu am mai văzut-o de ani de zile într-un meci direct. Deși U Craiova are de disputat o restanță cu Astra Giurgiu, meciul cu giurgiuvenii devine irelevant dacă una dintre echipe se impune.

ADVERTISEMENT

Echilibrul din clasament este reflectat și la cotele la pariuri pentru acest meci. Victoria celor două echipe are o cotă extrem de apropiată, semn că și “bookmakerii” prevăd o confruntare extrem de echilibrată între două rivale.

Echilibru și la casele de pariuri în “finala” campionatului! Ce cote au U Craiova și CFR Cluj la victorie

Universitatea Craiova este ușor favorită la casele de pariuri. Echipa lui Bergodi are cota 2,63 pentru un succes în fața celor de la CFR Cluj. De cealată parte, formația lui Dan Petrescu nu este deloc departe și are cota 2,70 să se impună.

ADVERTISEMENT

Egalul are cota 3,10 în acest meci. În cazul unei remize, titlul urmează să se decidă la Comisii. Luni este așteptată o decizie în ceea ce privește modul în care se poate disputa meciul dintre Astra și Universitatea Craiova, amânat de trei ori până acum din cauza COVID-19.

Săptămână de foc pentru CFR Cluj!

Dar, dacă oricare dintre formații se impune, meciul Astra – Craiova devine irelevant pentru titlul de campioană a României. Astfel că, va fi extrem de interesant de văzut modul în care se va decide acest campionat.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este nevoită să joace trei meciuri în șapte zile. Până acum, elevii lui Dan Petrescu au trecut testul și s-au impus cu 1-0 împotriva lui FC Botoșani și cu 2-0 împotriva celor de la FCSB. Rămâne de văzut forma fizică la care va fi campioana în meciul de pe “Ion Oblemenco”.

U Craiova nu a mai jucat niciun meci oficial de 15 zile

Situația este diametral opusă pentru echipa olteană. Universitatea Craiova nu a mai jucat niciun meci oficial de două săptămâni, iar la ora meciului vor avea 15 zile fără niciun meci disputat. În ce măsură va fi afectată evoluția oltenilor rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT

Până acum, Universitatea Craiova a mers ceas în play-off. Echipa lui Cristiano Bergodi a reușit să câștige șase meciuri din șase disputate. Însă, confruntarea cu Astra nu a mai apucat să se dispute, după ce a fost reprogramată de trei ori din cauza cazurilor COVID-19.

 

 

ADVERTISEMENT