Life

Echinocțiu de primăvară 2022. Cum sunt afectate zodiile de fenomenul din 20 martie

Echinocțiul de primăvara are loc anul acesta pe 20 martie, la ora 17 și 33 de minute. Cum vor fi influențate zodiile de ziua în care începe noul anotimp din punct de vedere astrologic?
14.03.2022 | 17:34
Echinoctiu de primavara 2022 Cum sunt afectate zodiile de fenomenul din 20 martie
ADVERTISEMENT

Echinocțiul de primăvară din 20 martie 2022 își va pune amprenta asupra tuturor semnelor zodiacale. Data la care ziua va fi egală cu noaptea va fi una benefică mai ales pentru zodiile de foc și de pământ.

Cum sunt influențate zodiile de echinocțiul de primăvară din 20 martie 2022

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) privesc cu mândrie la realizările lor din ultima perioadă și fac o serie de alegeri interesante pentru cariera lor. Berbecii pun piciorul în prag și se poziționează cu mai multă fermitate și în relațiile personale.

ADVERTISEMENT

Leii sunt avantajați din punct de vedere financiar, dar nu trebuie să abuzeze foarte mult de bani. Săgetătorii căsătoriți își reînnoiesc jurămintele, iar cei care sunt singuri își găsesc un partener pe măsură.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor avea parte de lucruri frumoase. Sunt pe karmă pozitivă în perioada următoare. Taurii se concentrează cu atenție asupra muncii, iar Fecioarele se regăsesc tot mai mult în acțiunile lor. Sunt puse pe fapte mari, mai ales că descoperă unele veleități pe care nici nu știau că le au. Capricornii cad la pace cu anumite persoane din viața lor. Sunt mai empatici și mai armonioși.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer, debusolate

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au speranțe noi. Racii privesc cu optimism la viitorul lor. Pot apărea anumite soluții la problemele lor financiare în perioada următoare. Scorpionii sunt puși pe reamenajat în casă. Au tot felul de idei și susținere din partea celor cu care conviețuiesc.

Peștii încep o nouă viață. Din 20 martie, lucrurile se așază pentru ei din toate punctele de vedere. Au parte de surprize la care nu visau din partea vieții.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) se simt ușor confuze. Nu știu ce să mai creadă, ce să mai decidă, cu cine să mai vorbească.

Gemenii vor găsi repede o soluție, însă Balanțele se vor fâstâci destul de mult până vor lua o hotărâre definitivă cu privire la carieră. Vărsătorii sunt feriți de probleme, în schimb.

ADVERTISEMENT