Life

Echinocțiu de toamnă pe 22 septembrie. Cum vor fi afectate zodiile

17.09.2020 | 11:55
Echinoctiu de toamna pe 22 septembrie Cum vor fi afectate zodiile
ADVERTISEMENT

Urmează cel mai important eveniment din următoarea perioadă: vom avea echinocțiu de toamnă pe 22 septembrie! Din punct de vedere astrologic, acest fenomen care se produce an de an în jurul datei de 22 septembrie va fi unul marcant pentru mai multe zodii.

Echinocțiu de toamnă pe 22 septembrie – cum vor fi afectate zodiile

Nativii de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor fi nevoiți să abordeze problemele cu mai multă atenție, cu mai multă responsabilitate.

ADVERTISEMENT

Din 22 septembrie încolo se deschid porțile succesului în special pentru Săgetători și Lei, pentru care ultima perioadă a fost una plină de încercări.

Berbecii au parte și ei de câteva surprize pe plan profesional. S-ar putea să își schimbe jobul sau să avanseze în funcție la locul actual de muncă.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puși în situații destul de complicate în perioada următoare. Vor trebui să răspundă unor întrebări incomode care vor veni fie din partea membrilor familiei, fie din partea colaboratorilor de la serviciu.

Taurii se îmbogățesc, Fecioarele au parte de momente fantastice

Pentru Gemeni se arată o toamnă specială și din punct de vedere amoros. Cei care sunt în prezent singuri își vor cunoaște dragostea la final de lună.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă (Rac, Scorpion, Pești) reușesc să se impună în anumite chestiuni legate de bani. Își vor recupera datorii mai vechi și vor face noi investiții.

Încurajați să investească într-o afacere nouă sunt în special cei născuți în zodia Pești.

Nativii de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de un echinocțiu de toamnă cu totul deosebit. Din seara zilei de 22 septemhrie vor simți energii noi, proaspete, un suflu de viață care îi va determina să finalizeze cu brio schimbările începute în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt cele mai avantajate în această toamnă, iar Capricornii primesc și ei multe surprize din partea astrelor. Taurii s-ar putea îmbogăți peste noapte la finalul lui septembrie.

 

ADVERTISEMENT