Carousel hot news

Transfer de senzaţie! “Sînt în tratative cu o echipă din străinătate”

Are 30 de ani şi în ultimii 5 a jucat doar două meciuri oficiale. Condiţie fizică zero. Speranţe infinite. "Sînt în tratative cu cineva, cu o echipă din străinătate şi pînă nu rezolv...
02.07.2015 | 13:51
ADVERTISEMENT

Are 30 de ani şi în ultimii 5 a jucat doar două meciuri oficiale. Condiţie fizică zero. Speranţe infinite. “Sînt în tratative cu cineva, cu o echipă din străinătate şi pînă nu rezolv problema asta nu vreau să mai spun nimic. Nu mai vreau să vorbesc cu nimeni până nu se concretizează ceva. Pînă nu e ceva concret, nu vreau să mai fac declaraţii”, a spus, totuşi, Nicolae Mitea pentru ziarul Ring.

HALEP. “Familia o dirijează prost! E greu într-o mare de bani”

Este conştient că îi va fi extrem de greu să revină în top, dar asta nu îl opreşte să încerce: “Mă antrenez zilnic la sală, vreau să-mi menţin condiţia fizică. În minge mai dau la cîte un tenis de picior, la un fotbal cu prietenii, nimic mai mult. Sînt conştient că îmi va fi greu să revin la forma mea din vremurile bune, dar sînt dator să încerc.

STEAUA. Se pregăteşte încă o PLECARE! “Îl VREM LA NOI” 

 

Oricum, e dificil să revin la condiţia fizică pe care am avut-o cînd eram fotbalist profesionist. Trebuie să pornesc de la zero. Nu sînt bătrîn şi cred că mai pot juca fotbal la nivel înalt. De ce să nu încerc din nou, eu cred că nu e prea tîrziu”.

ADVERTISEMENT

“Bursucul” AMENINŢĂ Steaua: “Locul doi NU MĂ SATISFACE!”

Talent indiscutabil (să nu uităm că la 18 ani, în 2003, semna cu Ajax Amsterdam după doar 9 meciuri la prima echipă a lui Dinamo!), Nicolae Mitea s-a remarcat nu numai pe teren, ci şi în afara lui. A intrat în folclorul fotbalului românesc cu cîteva replici amuzante.

Cînd şi-a cumpărat maşină, deşi nu avea permis, Mitea a spus: “Maşina care mi-am luat-o, m-am sfătuit cu mine însuţi”…

ADVERTISEMENT

STEAUA. EXCLUSIV / “Pe Mirel Rădoi ÎL AŞTEAPTĂ IADUL!” 

Înaintea unui meci al echipei naţionale cu Olanda, Mitea declara: “Sînt pesimist, cred că putem învinge Olanda”…

Pe cînd era la Concordia Chiajna, înaintea barajului de promovare contra Rapidului, mai oferea o “perlă”: “Vrem cele trei puncte pentru că d-aia ne prezentăm”. Numai că meciul nu se juca pe puncte…

ADVERTISEMENT

Şi una dintre cele mai amuzante declaraţii, făcută pentru “Gazeta Sporturilor”: “Nu beau, nu fumez. Ei, da, am o gagică. Ascult manele, dar doar din alea bune, nu orice”.

Sursa: ziarulring.ro

 

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri