Fotbal intern

UPDATE / De ce nu îl ia Nea Puiu pe Budescu la naţională: “Singurul lui sprint a fost cînd i-a dat o palmă lui Cojocaru!”. Şumi a luat FOC!

UPDATE 13:14 / Prezent pe stadionul Giuleşti la amicalul Rapidului cu Al Ittihad Kalba (1-1), Marius Şumudică a aflat declaraţiile selecţionerului Anghel Iordănescu despre Constanin Budescu şi...
22.08.2015 | 13:14
UPDATE  De ce nu il ia Nea Puiu pe Budescu la nationala Singurul lui sprint a fost cind ia dat o palma lui Cojocaru Sumi a luat FOC
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:14 / Prezent pe stadionul Giuleşti la amicalul Rapidului cu Al Ittihad Kalba (1-1), Marius Şumudică a aflat declaraţiile selecţionerului Anghel Iordănescu despre Constanin Budescu şi a fost foarte acid la adresa “Generalului”.

“Poate ar trebui ca Budescu să ia mingea-n gură şi să intre cu ea în poarta ca să-l ia şi pe el la naţională…”, a spus Şumudică.

ADVERTISEMENT

FOTO / DIVORŢ surpriză la Hollywood! Una dintre CELE MAI FRUMOASE actriţe a depus actele

Antrenorul Astrei mai spus că îşi va odihni mai mulţi titulari la meciul cu CSMS Iaşi, din etapa aceasta, duminică seară, ora 21:00, la Giurgiu, live-text pe FANATIK.RO: “Ne gîndim numai la returul cu AZ Alkmaar, trebuie să facem tot posibilul să ajungem în grupele Europa League. Nici nu ştiu jucătorii de la Iaşi, nu asta mă interesează acum”.

*************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

În ciuda evoluţiilor jucătorului, unanim apreciate de specialişti, selecţionerul Anghel Iordănescu se menţine cu încăpăţînare pe poziţia sa de Gică contra: Constantin Budescu nu are ce căuta la echipa naţională!

În Comitetul Executiv de joi Anghel Iordănescu a apărut supărat şi tensionat din cauza problemelor de lot dinaintea “dublei” cu Ungaria (4 septembrie) şi Grecia (7 septembrie), din calificările la Euro 2016. Iritat, selecţionerul a avut un discurs radical la adresa unuia dintre cei mai în vogă jucători din Liga 1: Constantin Budescu. “Nu are ce căuta la echipa naţională”, ar fi subliniat Iordănescu în şedinţa CEx, spun martori oculari la şedinţă.

ADVERTISEMENT

Nu eşti mulţumit de SALARIU? Află unde se plăteşte cel mai bine în România! Topul judeţelor BOGATE!

Deranjat de presiunea publică şi mediatică pentru convocarea atacantului “astral” Iordănescu a prezentat un lung şir de cifre legate de contribuţia lui Budescu în partidele giurgiuvenilor şi, ironic, şi-ar fi încheiat speech-ul cu observaţia că “singurul lui sprint în campionat a fost cînd i-a dat o palmă lui Cojocaru!”.

VIOLATORII din Vaslui sînt la puşcărie. Urmează „OAMENII LEGII” care i-au LĂSAT atîta timp în LIBERTATE!

Un alt subiect sensibil adus în discuţie de selecţioner e situaţia lui Ciprian Marica. Iordănescu ar fi spus în Comitetul Executiv că “jucătorul are probleme, probabil, în relaţia cu antrenorul de la Konya, unde nu prea mai este dorit, inclusiv din cauza salariului mare pe care-l are acolo. Clubul vrea să scape de el!”. În prima etapă din Super Lig, Marica a fost folosit doar 8 minute, în finalul partidei cu Akişarspor, 1-1.

ADVERTISEMENT

TOP 10 cele mai uimitoare COINCIDENŢE din istorie

Raţ s-a aflat şi el pe lista monitorizărilor lui Iordănescu: “Nu e încă pregătit! A fost unul dintre secunzi la Salonic să vadă exact situaţia lui acolo, înainte de a pleca la Rayo Vallecano. Îl lăsau în vestiar la antrenamentele echipei mari. S-a pregătit prin parcuri o perioadă”.

Concluzia privind lotul pentru partidele cu Ungaria şi Grecia a fost clară: nici unul dintre jucătorii amintiţi nu este pe deplin pregătit pentru aceste meciuri. Anghel Iordănescu a convocat 20 de stranieri pentru meciurile din septembrie. Ultimul ieşit din calcule este Bogdan Stancu, accidentat în prima etapă din Turcia. Lista finala pentru meciurile cu Ungaria si Grecia va fi anuntata pe 28 august.

Lista preliminară a stranierilor convocaţi:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland)

Fundasi: Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheş (Napoli), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogorets), Dorin Goian (Asteras), Iasmin Latovlevici (Genclerbirligi), Razvan Raţ (PAOK)

Mijlocasi: Andrei Prepeliţă (Ludogoreţ), Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Lucian Sănmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tănase (Tianjin Teda)

Atacanti: Ciprian Marica (Konyaspor), Florin Andone (Cordoba), Claudiu Keşeru (Ludogoreţ)

ADVERTISEMENT
Tags: