Fotbal international

Echipa antrenată de Cristi Chivu și-a suspendat activitatea! Măsura de urgență luată de italieni

09.03.2020 | 18:38
Echipa antrenata de Cristi Chivu sia suspendat activitatea Masura de urgenta luata de italieni
ADVERTISEMENT

Cristi Chivu este antrenorul echipei U17 a lui Inter Milano, iar din cauza coronavirusului, conducerea „nerazzurrilor” a decis ca toate activitățile echipelor de juniori să fie suspendate din cauza coronavirusului.

Echipa antrenată de Cristi Chivu își suspendă activitatea

Cristi Chivu este antrenorul echipei U17 a lui Inter Milano, iar conducerea „nerazzurilor” a decis ca toate echipele de juniori să-și suspende activitățile.

ADVERTISEMENT

„Decizia clubului – care a pus mereu pe primul plan protecția și sănătatea publică – dorește să recurgă la protecția sănătății jucătorilor săi (dintre care mulți sunt minori), membri și angajați.

Înțelegem importanța mare a acestui eveniment și suntem conștienți că neprezentarea va duce automat la pierderea cu 0-3, dar decizia de a nu juca a fost luată din motivele menționate deja și în concordanță cu recomandările autorităților competente.

ADVERTISEMENT

Începând de astăzi, echipele Primavera, la fel ca și celelalte grupări de juniori, își suspendă toate formele de activitate”, s-a arătat în comunicatul lui Inter Milano.

Cristi Chivu, pe lista naționalei U21

Mihai Stoichiță,președinte al Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a dezvăluit că numele lui Cristi Chivu a fost pe listele pentru alegerea unui selecționer la naționala U21. În cele din urmă, Adrian Mutu a fost ales ca selecționer al „tricolorilor mici”, iar Mihai Stoichiță a anunțat că are alte planuri pentru Chivu în viitor:

ADVERTISEMENT

„Chivu a fost una dintre opţiunile enunţate la penultima comisie Tehnică, în care fiecare mi-a sugerat câte trei nume. Majoritare au fost Adi, Edi, Costel Enache, Chivu, Măldărăşanu.

Nu am vorbit cu Cristi. Nu pot să vă spun acum, dar am alte proiecte cu Cristi în legătură cu Fedederaţia de Fotbal, am alte gânduri”.

ADVERTISEMENT
  • 39 de ani a împlinit Cristi Chivu pe 26 octombrie