Echipa de handbal a Barcelonei juca împotriva lui CSM în ziua atentatului! Catalanii au purtat banderole negre

csm bucureşti, Handbal Barcelona atentat

Atentatul de la Barcelona s-a soldat cu 13 morţi şi 100 de răniţi. În momentul atentatului, echipa de handbal a Barcelonei, una dintre cele mai puternice de pe continent se afla la Bucureşti pentru a disputa un meci amical împotriva lui CSM Bucureşti.

Handbal Barcelona atentat. Meciul de prezentare al noii echipe CSM Bucureşti a fost precedat de un moment de reculegere, iar catalanii au purtat banderole negre în această confruntare. CSM Bucureşti a înscris prima, însă catalanii au preluat conducerea şi se aflau în permanenţă în fruntea meciului.

Handbal Barcelona atentat. Număr record de Ligi ale Campionilor câştigate 

Handbal Barcelona atentat. La pauză, Barcelona a condus cu 16-15, însă până la final diferenţa s-a mărit şi catalanii s-au impus cu 33-26. În ciuda rezultatului, a fost un meci bun făcut de CSM Bucureşti, care are ambiţii mari în acest sezon.

Barcelona este una dintre cele mai puternice formaţii de handbal din lume la nivel de club. Este campioana ultimelor 7 ediţii din Spania, având un număr record de 24 de titluri. Record şi în ceea ce priveşte numărul de trofee în Liga Campionilor, 9 ediţii.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004