Life

Echipa de la America Express care i-a enervat pe telespectatori: “Urât vocabular au. Comportamentul este execrabil”

O echipă de la America Express, care a participat la cursa pentru ultima șansă, i-a enervat pe telespectatori. Despre cine este vorba?
09.02.2023 | 07:47
Echipa de la America Express care ia enervat pe telespectatori Urat vocabular au Comportamentul este execrabil
Ce echipă a ajuns ultima la Irina Fodor. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost emoții mari, miercuri seară, la America Express. Trei echipe au luat parte la cursa pentru ultima șansă, iar una dintre ele i-a enervat pe telespectatori. Aceștia au lăsat comentarii critice pe rețelele de socializare. La cine făceau referire?

America Express 2023. Echipa de la cursa pentru ultima șansă care i-a enervat pe telespectatori

Cele trei echipe care au participat la cursa pentru ultima șansă au fost: Bie Adam și mama sa, Mihaela, frații Gavril, Jean și Dinu (acestea ajungând ultimele la proba de marți seară-n.r), lor alăturându-se, la nominalizarea celorlalți colegi, chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Vloggerița Bie Adam și mama ei, însă, au stârnit revoltă în rândul publicului de acasă. Acesta a rămas uimit de felul cum se certau în timpul probelor și de jignirile pe care și le-au adus. Mulți i-au reproșat Mihaelei că nu și-a educat fiica, iar alții au subliniat că tânăra nu este un exemplu pentru cei care îi urmăresc activitatea din mediul online.

”Doamne apara-ma doamnele astea doua Bia și mama ei sunt sub orice critica. Nu au niciun pic de educație, comportamentul lor este infect, sunt pline de mofturi. Eu nu înțeleg cine sunt ele, exista oameni care sunt fanii lor? Bineînțeles de gusturi nu se discuta, dar mi se par un exemplu de asa nu, eu nu vad ce se poate invata de la ele/”Echipa asta nu avea ce căuta în emisiune! Execrabile în tot ce spun și fac!”/”Urat vocabular au amandouă”/”Ea e mare influenceriță. Exemplu de educație pentru tinerii ce o urmăresc !!! Bravo ! Nu ești demnă de aceasta emisiune. Felicitări doamna pentru educația dată!”, sunt o parte dintre reacțiile, de pe facebook, ale celor care au urmărit miercuri seară America Express.

ADVERTISEMENT

Cursa pentru ultima șansă nu a fost una ușoară, de altfel. Concurenții au trebuit să treacă prin mai multe probe, precum vânzarea anumitor produse, gustarea unui sos extrem de picant sau identificarea anumitor personaje, cu ajutorul unor fotografii, printr-o piață din Mexic.

Toate misiunile au pus presiune pe participanți, iar la un moment dat, mama Biancăi Adam și-a ieșit din fire, simțind cum timpul trece și fiind măcinată de gândul că ar putea pleca acasă. Asta deoarece își dorea foarte mult să vadă următoarea destinație de pe Drumul Aurului, Guatemala.

ADVERTISEMENT

Cum au ajuns Bie Adam și mama ei la Irina Fodor

În cele din urmă, efortul Biancăi Adam și a mamei sale nu a fost în zadar. Au reușit să ajungă primele la linia de sosire, unde le aștepta Irina Fodor. Drept urmare, vor fi printre echipele care merg mai departe în America Express, în Guatemala.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au clasat pe locul al doilea la cursa pentru ultima șansă, spre uimirea colegilor lor, deoarece s-au obișnuit ca aceștia să fie primii. Suspansul s-a creat la frații Gavril. Jean și Dinu au sosit ultimii la Irina Fodor, dar au avut șansa ca vulturul să nu fie roșu, ci verde.

ADVERTISEMENT

Așadar, nu a fost nicio eliminare, miercuri seară, la America Express. Toate echipele vor putea fi urmărite începând de duminică până miercurea viitoare cum se descurcă în Guatemala, penultima destinație până la traseul către marea finală, care va avea loc în Columbia.

ADVERTISEMENT