Fotbal intern

Chindia Târgovişte va juca meciurile de „acasă“ la Buzău. Fanatik confirmat. Update

18.02.2021 | 16:16
Chindia Târgovişte va juca meciurile de „acasă“ la Buzău. Fanatik confirmat. Update
Echipă de play-off, forțată să se mute din nou! Al patrulea stadion pe care joacă meciurile de "acasă". Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Situație nemaivăzută la o echipă din Casa Pariurilor Liga 1. Chindia Târgoviște este aproape de a-și schimba din nou stadionul pe care joacă mecurile de pe teren propriu. Ar fi pentru al patrulea stadion în actuala stagiune.

Chindia Târgovişte va juca meciurile de „acasă“ la Buzău

UPDATE 18 februarie, ora 16:00 / Liga Profesionită de Fotbal a confirmat în cursul zilei de 18 februarie informaţia oferită de FANATIK, şi anume că echipa Chindia Târgoviste va evolua în meciurile în care va fi gazdă pe stadionul Municipal din Buzău. Primul joc din Casa Pariurilor Liga 1 de pe această arenă va fi Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, sâmbătă, 27 februarie, de la 20:00.

Până în acest moment, Chindia a evoluat „acasă“ la Ploieşti (5 jocuri), Giurgiu (4) şi Buftea (3), întrucât propria arenă se află în reconstrucţie. În urma modernizării, stadionul din Târgovişte va avea 900o de locuri. 12.000 de locuri are stadionul din Buzău.

ADVERTISEMENT

Ştirea iniţială, 16 februarie, ora 20:06

Din informațiile FANATIK, Chindia Târgoviște este în negocieri avansate pentru a evolua pe stadionul din Buzău meciurile de pe teren propriu. Astfel, confruntarea cu Universitatea Craiova, următorul meci de acasă al celor de la Chindia, ar putea avea loc la Buzău.

Chindia Târgoviște, forțată să se mute din nou! Buzău, al patrulea stadion din acest sezon

Pentru Chindia Târgoviște ar fi al patrulea stadion pe care evoluează în actuala stagiune după ce au mai jucat pe stadioanele din Ploiești, Giurgiu și Buftea. Noul stadion din Târgoviște este în construcție, însă lucrările sunt în impas și termenele de finalizare mult devansate astfel că va mai trece timp până când echipa din Târgoviște va putea evolua acasă.

ADVERTISEMENT

Stadionul “Ilie Oană” din Ploiești ar fi trebuit să fie casa Chindiei în acest sezon, mai ales că oficialii echipei au și un acord semnat cu cei din Ploiești. Însă, între timp, relațiile dintre cele două părți s-au deteriorat și Chindia este în permanentă căutare a unui stadion unde să își desfășoare meciurile de pe teren propriu:

“Avem mai multe discuții despre un stadion pe care să jucăm meciurile de acasă. Buzăul este una dintre variante, însă mai multe vom putea afla zilele următoare. Există discuții, dar deocamdată nu s-a stabilit. Probabil într-o zi sau două se va clarifica și treaba asta”, a spus Marcel Ghergu, președintele Chindiei pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Chindia nu știe unde va juca cu U Craiova în sferturile de finală ale Cupe României

Și vorbim despre o echipă care a rămas o bună parte a acestui sezon pe loc de play-off, însă cele doar două puncte obținute în ultimele 5 etape au dus echipa lui Săndoi pe locul 7, la 5 puncte de Academica Clinceni.

Chindia Târgoviște nu știe unde va fi gazdă în sferturile de finală ale Cupei României, în confurntarea cu U Craiova. Echipa lui Săndoi ar putea juca la Buzău sau poate chiar la Craiova, ținând cont că nu are stadion, iar oltenii au mai fost oaspeți în propriul fief în meciul de cupă, cel mai recent, cu Progresul Spartac.

ADVERTISEMENT

Ar fi o soluție care ar putea avantaja ambele echipe. Universitatea Craiova se obligă să susțină cheltuielile cu organizarea confruntării, iar Chindia Târgoviște nu mai trebuie să caute un stadion pe care să se joace această confruntare.

Chindia se bate la play-off! Are de recuperat 5 puncte

Nici meciurile din deplasare ale Chindiei nu au fost lipsite de reprogramări. Confruntarea FCSB – Chindia a fost devansată de duminică pentru ziua de sâmbătă. Motivul îl reprezintă meciul de Champions League dintre Atletico Madrid și Chelsea, care urmează să se desfășoare marțea viitoare pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște este în momentul actual pe locul 7 cu 29 de puncte. Echipa lui Emil Săndoi trece printr-o perioadă slabă, fără victorie în ultimele cinci etape. Diferența față de Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc de play-off s-a mărit la 5 puncte.

  • 4 este numărul de stadioane unde Chindia își desfășoară meciurile de pe “teren propriu”
  • 29 de puncte a adunat Chindia Târgoviște în acest sezon
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri