Fotbal intern

Echipa de start a campioanei României în CFR Cluj – Rennes. Dan Petrescu începe cu Deac, Traore și Omrani în atac. EXCLUSIV

07.11.2019 | 15:06
Echipa de start a campioanei Romaniei in CFR Cluj  Rennes Dan Petrescu incepe cu Deac Traore si Omrani in atac EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a ales echipa de start pentru meciul cu Rennes din grupele Europa League, iar tehnicianul român va începe cu Ciprian Deac, lacina Traore și Bilel Omrani în atac. Chiar dacă echipa sa a câștigat pe terenul francezilor cu 1-0, Dan Petrescu a fost dezamăgit de atitudinea jucătoruilor săi, care nu au reușit să înscrie mai multe goluri, deși au avut doi oameni în plus până în minutul 82, iar portarul francezilor era un tânăr de doar 16 ani.

Echipa de start a CFR-ului în meciul cu Rennes

Dan Petrescu va începe cu Arlauskis în poartă, iar linia de fundași este formată din Peteleu, Burcă, Boli și Camora. La mijloc, Dan Petrescu îi va folosi pe Djokovic, Bordeianu și Culio, iar în ataca va miza pe trio-ul ofensiv format din Ciprian Deac, Lacina Traore și Bilel Omrani.

ADVERTISEMENT
Rennes va veni cu portarul de 16 ani, care a apărat în duelul din Franța, dar fanii formației pregătite de Julien Stephan își pun speranțe în Adrien Hunou, mijlocașul ofensiv al echipei și coordonatorul lor de joc. În lotul francezilor este și Joris Gnagnon, fratele lui Harlem Gnohere, care a fost titular și în ultima partidă.
  • Echipa CFR-ului la meciul cu Rennes: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Traore, Omrani

Antrenorul lui Rennes speră să nu mai aibă jucători eliminați

În meciul din Franța dintre CFR Cluj și Rennes, echipa lui Julien Stephan a oferit un moment unic în fotbal. În minutul 5, portarul titular al echipei a primit cartonașul roșu, iar în locul lui a intrat un goalkeeper în vârstă de doar 16 ani. La începutul reprizei secunde, Eduardo Camavinga, starul echipei, a primit cartonaș roșu, iar trupa lui Dan Petrescu a avut doi oameni în plus pe teren până în minutul 82, atunci când Susic a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am imaginat că vor fi atâtea accidentări. Meciul de mâine va fi incomparabil altul. Sperăm să terminăm 11 contra 11. Trebuie să îi mulțumim 100% pe cei 500 de suporteri care și-au anunțat prezența. Echipa noastră progresează, dar vom vedea după cele 90 de minute de joc. Vom face toate pregătirile necesare pentru a câștiga”, a declarat Julien Stephan la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj.

  • 2 este locul pe care îl ocupă CFR Cluj în grupa E din Europa League, cu 6 puncte în 3 etape