Fotbal intern

Echipa de start a celor de la FCSB pentru meciul cu Chindia Târgoviște. Surprizele pregătite de Bogdan Vintilă: Miron și Petre, titulari

22.02.2020 | 12:15
Echipa de start a celor de la FCSB pentru meciul cu Chindia Targoviste Surprizele pregatite de Bogdan Vintila Miron si Petre titulari
ADVERTISEMENT

FCSB întâlnește Chindia Târgoviște în ultima etapă a sezonului regular și speră, în cazul unei victorii a Craiovei cu CFR Cluj, să intre în play-off la două punct de lider. FANATIK a primul „11” pregătit de Bogdan Vintilă pentru partida de pe Arena Națională, iar ultimele două transferuri, Andrei Miron și Adi Petre, vor intra direct în formula de start.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1.85 este cota pentru „Marchează Adi Petre”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

FCSB, fără Dennis Man, dar cu Miron și Petre

Bogdan Vintilă va efectua patru modificări în primul „11” pentru partida cu Chindia Târgoviște, față de meciul cu Dinamo. Dennis Man și Iulian Cristea sunt suspendați pentru jocul din ultima rundă a sezonului regular, în timp ce Olimpiu Moruțan și Darius Olaru vor rămâne, cel mai probabil, pe banca de rezerve din rațiuni tactice.

Din informațiile FANATIK, Andrei Miron, venit la începutul săptămânii de la Botoșani, va face pereche în centrul defensivei cu Bogdan Planic, în timp ce Vali Crețu și Aristidis Soiledis își vor păstra locurile din bandă.

ADVERTISEMENT

În linia de trei de la mijlocul terenului, Lucian Filip va rămâne pentru rolul de închizător, în timp ce interii vor fi Răzvan Oaidă și Florin Tănase. În ofensivă, Adrian Petre va intra direct în primul „11”, la câteva zile după transfer, iar rolurile din flancuri le vor reveni lui Adi Popa și Florinel Coman.

Echipa de start a celor de la FCSB pentru meciul cu Chindia:

  • Bălgrădean – Crețu, Miron, Planic, Soiledis – Oaidă, Filip, Tănase – Popa, Petre, Coman

FCSB poate intra la două puncte de lider în play-off

În ciuda punctelor pierdute cu CFR, Academica Clinceni și Dinamo în startul acestui an, FCSB poate intra la două puncte de lider în play-off și, cel puțin teoretic, cu șanse reale la titlu.

ADVERTISEMENT

Pentru a ajunge la două puncte de lider la intrarea în a doua parte a sezonului, „roș-albaștrii” au nevoie de victorie cu Chindia și Universitatea Craiova să învingă CFR Cluj, duminică, pe „Ion Oblemenco.