Fotbal intern

Echipa de start a Craiovei pentru derby-ul cu FCSB! Andrei Ivan va fi rezervă. EXCLUSIV

08.03.2020 | 10:43
Echipa de start a Craiovei pentru derbyul cu FCSB Andrei Ivan va fi rezerva EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova este duelul rundei a doua din play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, iar FANATIK a aflat echipa de start a formației lui Corneliu Papură.

Echipa de start a Craiovei pentru duelul cu FCSB

Universitatea Craiova țintește titlul de campioană în acest sezon, dar pentru ca visul să devină realitate, trebuie să treacă de FCSB, formație împotriva căreia au câștigat un singur meci de când au promovat în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, oltenii nu au câștigat niciun meci în deplasările cu FCSB, dar speră să profite de perioada slabă pe care o traversează echipa lui Bogdan Vintilă, precum și de scandalul dintre Cristi Bălgrădean și conducerea „roș-albaștrilor”.

FANATIK a aflat și echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova, iar Bogdan Vintilă i-a pregătit o surpriză omologului său, jucând cu Florin Tănase vârf.

ADVERTISEMENT

Echipa de start a Craiovei pentru meciul cu FCSB:

  • Pigliacelli – Martic, Acka, Cosic, Bancu – Cicâldău, Mateiu, Nistor – Nițu ,Koljic, Mihăilă

Chiar dacă Andrei Ivan este rezervă, este foarte probabil ca acesta să intre foarte repede pe teren, cum s-a întâmplat de-a lungul sezonului în formația lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Corneliu Papură înainte de meciul cu FCSB

Corneliu Papură, antrenorul Universității Craiova, a declarat la conferința de presă înaintea meciului cu FCSB că își dorește ca elevii săi să-l răzbune, după ce în cariera de jucător nu a reușit să câștige niciodată în deplasările din București împotriva „roș-albaștrilor”.

„Statistica meciurilor cu FCSB este doar pentru statisticieni, nu are nicio importanță, trebuie să intri în meci, să ai atitudine, să fii agresiv, să câștigi duelurile, indiferent de adversar. 

ADVERTISEMENT

Nu contează statistica, la Iași am avut 75% posesie în repriza a doua și 65% în prima și nu am obținut nimic. Nici eu nu am câștigat în Ghencea, este marele meu regret din cariera fotbalistică. Era singurul lucru pe care mi-l doream din punct de vedere sportiv”.

„Sper să oprim acest șir de insuccese la București și să batem FCSB!”, a fost mesajul clar transmis de antrenorul oltenilor la conferința de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 4,15 este cota pentru ”Total goluri: 4-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT