Sport

Echipa de START a FCSB-ului în Derby de România! Bogdan Argeș Vintilă a ales o nouă formulă inovatoare. Cum arată primul “11”. EXCLUSIV

15.02.2020 | 23:13
Echipa de START a FCSBului in Derby de Romania Bogdan Arges Vintila a ales o noua formula inovatoare Cum arata primul 11 EXCLUSIV
Echipa de START a FCSB-ului în Derby de România! Bogdan Argeș Vintilă a ales o nouă formulă inovatoare. Cum arată primul 11. FOTO: Bogdan Arges Vintila alaturi de elevii sai dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,
ADVERTISEMENT

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 20:00, în ultimul “Derby de România” din acest sezon. Bogdan Argeș Vintilă a ales din nou o formulă inovatoare pentru meciul cu marea rivală, Dennis Man fiind “vârful de lance” al roş-albaştrilor în această confruntare. FANATIK a aflat primul “11” pe care îl va alinia FCSB duminică.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 4,90 este cota pentru ”x pauză/2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Echipa de START a FCSB-ului în Derby de România! Man, titular în atac

Bogdan Argeş Vintilă a decis să joace într-un sistem 4-3-3 cu Florin Tănase coborât în linia de mijloc. Trio-ul de atac din derby-ul cu Dinamo va fi format din: Olimpiu Moruţan, Dennis Man şi Florinel Coman, aşa cum FANATIK a anunţat încă de vineri.

Echipa de start a FCSB în derby-ul cu Dinamo (4-3-3): Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Soiledis – Olaru, Filip, Tănase – Moruţan, Man, Coman. Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă 

ADVERTISEMENT

Darius Olaru va juca în primul derby din cariera lui după ce a fost adus în această iarnă de la Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul a reuşit să înscrie la primul său meci ca titular pentru FCSB, în victoria cu 2-1 împotriva lui FC Voluntari. Tehnicianul roş-albaştrilor a consideră că Olaru va trăi un sentiment unic în primul său derby:

“Nu poți să-i explici unui jucător (n.r Darius Olaru) sentimentele pe care le va simți în teren la un asemenea joc. Este foarte greu”, a spus Vintilă la conferinţa de presă premergătoare meciului.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, refăcut complet! Vintilă nu îl titularizează pentru că nu a mai jucat din 2019

În linia de mijloc va fi titularizat şi Lucian Filip. A fost şi cea mai mare dilemă a lui Bogdan Argeş Vintilă. Ovidiu Popescu s-a antrenat toată săptămâna normal, însă antrenorul nu îl va folosi pe mijlocaş pentru că nu a mai jucat niciun meci oficial de anul trecut:

“Ovidiu Popescu este sănătos, dar nu pentru a juca în acest meci”, a fost explicaţia scurtă a lui Vintilă, chestionat despre posibilitatea ca Popescu să evolueze în confruntarea cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

FCSB, încurajată de cea mai numeroasă galerie din ultimii ani! Peluza Nord vine la meci

Astfel, Filip va fi titular la mijlocul terenului pentru roş-albaştri, acolo unde a fost coborât şi Florin Tănase, folosit în ultimele meciuri în trio-ul de atac alături de Man şi Coman. “Decarul” a fost vârful “fals” folosit de Vintilă în primele trei meciuri din 2020, însă nu a marcat niciun gol.

FCSB va fi încurajată în această confruntare şi de cea mai numeroasă galerie pe care a avut-o echipa roş-albastră în ultimii ani. Peluza Nord şi-a anunţat prezenţa la derby şi sunt şanse mari ca cele 8200 de tichete disponibile să se epuizeze până la ora meciului.

  • 4 remize s-au înregistrat în ultimele 4 derby-uri
  • 1-1 a fost scorul meciului tur

 

ADVERTISEMENT