Fotbal international

Echipa de start a lui CFR Cluj în returul de la Sevilla! Dan Petrescu trimite acelaşi “11” în teren ca şi în tur. EXCLUSIV

27.02.2020 | 16:20
Echipa de start a lui CFR Cluj in returul de la Sevilla Dan Petrescu trimite acelasi 11 in teren ca si in tur EXCLUSIV
Echipa de start a lui CFR Cluj în returul de la Sevilla! Dan Petrescu trimite acelaşi 11 în teren ca şi în tur. FOTO: Ciprian Deac reactioneaza dupa ce a inscris un gol in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Sevilla din 16-imile Europa League, manșa tur, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca,
ADVERTISEMENT

CFR Cluj joacă unul dintre cele mai importante meciuri din istoria recentă joi, de la ora 22:00, la Sevilla. FANATIK a aflat că Dan Petrescu plănuieşte să trimită în teren acelaşi “11” pe Ramon Sanchez Pizjuan ca şi în meciul tur de la Cluj, încheiat la egalitate 1-1.

Echipa de start a lui CFR Cluj în returul de la Sevilla! Dan Petrescu mizează pe aceeaşi formaţie ca în tur

Astfel, echipa de start a celor de la CFR Cluj ar arăta în felul următor: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Djokovic – Păun, Traore, Omrani.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a declarat înaintea returului că ar fi o minune ca CFR Cluj să poată ducă meciul la loviturile de departajare, însă a admis faptul că jucătorii săi se vor lupta până la ultima picătură de energie:

”Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm. 

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Lopetegui se teme de CFR Cluj: “Avem ambiţie maximă, suntem conştienţi ce adversar dificil este un CFR Cluj”

Partida de la Sevilla  va fi arbitrată de letonul Andris Treimanis, cel care a condus la centru şi meciul câştigat în acest sezon de CFR Cluj în deplasarea de la Celtic Glasgow, scor 4-3, în turul al treilea preliminar al Champions League.

De cealaltă parte, tehnicianul celor de la FC Sevilla, Julen Lopetegui, a lăudat CFR Cluj şi fotbalul românesc: “Avem ambiţie maximă, suntem conştienţi ce adversar dificil este un CFR Cluj care este mai periculoasă în deplasare decât acasă şi trebuie să fim pregătiţi să facem un meci mare şi să răspundem.

“CFR Cluj are jucători foarte buni din naţionala României şi alţii pe care-i cunoaştem bine din alte campionate şi un antrenor care este liderul proiectului. Toate acestea îi fac să fie competitivi în campionat şi în Europa League şi de aceea mâine trebuie să fim pregătiţi să întâlnim o echipă foarte bine antrenată. 

Nu ştim cum vor juca. Au un stil definit, dar uneori au schimbat jucând cu o linie de cinci sau de patru, cum au făcut în tur, fiindcă au capacitatea să se adapteze la orice tip de sistem”, a spus Lopetegui.

  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1 
  • 2 înfrângeri a suferit CFR Cluj în grupele Europa League

 

 

Tags: