Sporturi

Echipa de volei masculin Dinamo, blocată de 12 ore în nămeți, la 176 km de București: ”Nu avem mâncare, nimic!” VIDEO

06.02.2020 | 11:41
Echipa de volei masculin Dinamo blocata de 12 ore in nameti la 176 km de Bucuresti Nu avem mancare nimic VIDEO
ADVERTISEMENT

Iarna grea care a pus stăpânire pe partea de sud și sud-est a României afectează și echipele din sportul românesc. Echipa de volei masculin a clubului Dinamo este blocată de 12 ore în nămeți, la 176 km distanță de București.

Jucătorii echipei de volei Dinamo, blocați de 12 ore în nămeți, la 176 km de București: ”Nu avem mâncare, nimic!”

Începând de miercuri seară, odată cu intrarea în vigoare a codului roșu de viscol și căderi masive de zăpadă, echipa lui Dinamo de volei masculin este blocată în autocar la 176 km de Bucuresti.

ADVERTISEMENT

Pe drumul de întoarcere de la Galați, mașina ”câinilor” s-a blocat în nămeți și nu a mai putut înainte către Capitală.

Managerul echipei dinamoviste, Eduard Chermeș, spune că situația este una dramatică, întrucât echipa duce lipsă de mâncare și apă, iar mulți jucători sunt bolnavi.

ADVERTISEMENT

”De aseară de la ora 22:00 suntem blocați în nămeți. A venit în acest moment o lamă să elibereze drumul de zăpadă. Nu aveam mâncare, nimic, credeam că în trei ore suntem acasă.

Băieții sunt nervoși. Avem și probleme de sănătate. Echipa este pe jumătate gripată. Nu înțeleg de ce Galațiul nu a vrut să amâne meciul.

ADVERTISEMENT

În fața noastră s-a răsturnat un tir. Chiar în față unui utilaj de deszăpezire i s-a rupt lama. Nici nu am putut ieși din mașină.

Te lua vântul cu totul. Mai mult decât 80-90 km pe oră cât s-a anunțat la televizor, au fost rafale de peste 150 km/h. Suntem băieți mari, facem față”, a spus oficialul ”câinilor” la Pro X.

ADVERTISEMENT

Volei masculin. Dinamo blocata in camp de viscol

VOLEI MASCULIN. Băieții noștri sunt blocați în câmp de mai bine de 10 ore din cauza viscolului!Un necaz nu vine niciodată singur! Am vrut să amânăm meciul de volei de la Galați din cauza faptului că echipa noastră masculină de volei era decimată de gripă și viroze.Am fost obligați să mergem până la urmă la Galați, am pierdut, iar după meci am vrut să plecăm cât mai repede acasă!Numai că viscolul le-a încurcat planurile băieților noștri. Un tir a derapat în fața lor, s-a blocat pe șosea, iar de acolo s-a dat totul peste cap! Zăpada și vântul puternic au țintuit toate mașinile în câmp, inclusiv autocarul băieților noștri. De azi noapte, de la ora 23:00, ei sunt în câmp, între Viziru și Însurăței, la vreo 40 de kilometri de Brăila!

Gepostet von Dinamo am Mittwoch, 5. Februar 2020

Dinamo a pierdut la Galați meciul cu Arcadia

Dinamo a jucat cu Arcadia Galați, în campionat, și a pierdut cu 3-1. La ora 21, când autocarul a plecat spre București, abia fulguia. După 70 de kilometri parcurși, viscolul a blocat echipa la Vizireni de Brăila.

Cei de la Dinamo pune eșecul pe seama stării de sănătate a jucătorilor, care acum se afla sinistrați în mijlocul câmpului.

ADVERTISEMENT
Tags: