Nicio categorie

Echipa decepțiilor la CM 2018! Ce nume mari sunt alături de Messi

25.06.2018 | 16:32
Atacantul argentinian Lionel Messi a fost inclus în echipa decepțiilor CM 2018

Cotidianul francez L’Equipe a alcătuit o echipă a jucătorilor care au decepţionat în primele două etape din faza grupelor Campionatului Mondial din Rusia. Din această formație se remarcă nume mari precum Lionel Messi, care a dezmăgit în primele două partide cu naționala Argentinei.

Reprezentativa ”pumelor”, care are cei mai mulți jucători în această echipă, a remizat în prima etapă cu Islanda, scor 1-1, meci în care Lionel Messi a ratat un penalty, iar apoi a pierdut fără drept de apel în fața Croației, scor 0-3. Cu toate acestea, Argentina păstrează încă șanse la calificare în optimile de finală.

Atacantul polonez Robert Lewandowski a fost inclus în echipa decepțiilor CM 2018
Atacantul polonez Robert Lewandowski a fost inclus în echipa decepțiilor CM 2018

Echipa decepțiilor la CM 2018, Lewandoski alături de Messi

Alături de Lionel Messi în echipa decepțiilor de la CM 2018 se mai află și alte nume mari precum atacantul polonez Robert Lewandowski, mijlocașul spaniol Sergio Busquets sau brazilianul Willian.

Echipa decepțiilor la CM 2018 după primele două etape este următoarea: Willy Caballero (Argentina) – Branislav Ivanovic (Serbia), Fabian Schar (Elveţia), Nicolas Otamendi (Argentina), Maciej Rybus (Polonia) – Sergio Busquets (Spania) – Willian (Brazilia), Thomas Muller (Germania), Lionel Messi (Argentina), Blaise Matuidi (Franţa) – Robert Lewandowski (Polonia).

Din cei 11 jucători incluși în această formație, doar doi nu mai au șanse de calificarea în optimi, polonezii Rybus și Lewandowski. Surprinde prezența lui Matuidi, care a reușit să treacă deja de faza grupelor cu naționala Franței.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri