Fotbal international

Echipă din Bundesliga, spionată cu drona la antrenamentul dinaintea meciului! Poliția anchetează cazul

20.12.2018 | 17:07
Echipa din Bundesliga spionata cu drona la antrenamentul dinaintea meciului Politia ancheteaza cazul

Clubul german Hoffenheim a făcut plângere la poliție, după ce la antrenamentul său terenul a fost tot timpul survolat de o dronă. Ședința tehnică a avut loc înaintea meciului din Bundesliga împotriva celor de la Werder Bremen. Partida, din etapa cu numărul 16 din campionatul Germaniei s-a terminat egal, Werder – Hoffenheim 1-1.

“Pilotul suspectat a fost localizat. Cazul a fost predat poliției care a lansat deja o anchetă”, a fost singura informație pe care cei de la Hoffenheim au dat-o presei. La antrenamentul de marți pe care echipa antrenată de Julian Nagelsmann l-a susținut la Bremen, în timpul ședinței tactice, terenul de antrenament a fost survolat aproape pe toată durata sesiunii de o dronă. Clubul vizitator a sesizat acest aspect și a anunțat poliția.

Captura din cotidianul Bild, în care este prezentat cazul de spionaj cu drona la antrenamentul celor de la Hoffenheim

Cei de la Hoffenheim spionați cu drona la antrenament! Pilotul a fost identificat

Sedința de pregătire a celor de la Hoffenheim dinaintea partidei cu Werder a fost spionată cu ajutorul unei drone. Presa germană scrie că oameni din staff-ul celor de la Hoffenheim au văzut cine ar pilotat respectivul aparat și ar fi sesizat poliția din Bremen. Autoritățile au deschis o anchetă, dar până acum nu s-au făcut publice alte detalii. Partida Werder Bremen – Hoffenheim s-a terminat 1-1 , Gebre Selassie a egalat pentru gazde, după ce Bittencour deschisese scorul pentru Hoffenheim.

Julian Nagelsmann cel mai tânăr antrenor care a stat pe bancă în Liga Campionilor

Julian Nagelsmann, antrenorul celor de la Hoffenheim este cel mai tânăr antrenor din Liga Campionilor. Germanul a doborât acest record în septembrie 2018. Nagelsmann a devenit cel mai tânăr antrenor din istoria competiţiei, la doar 31 de ani și 58 de zile, depășindu-l pe bielorusul Viktor Goncharenko, care avea 31 de ani și 99 de zile atunci când a ajuns prima oară în grupele Ligii Campionilor cu Bate Borisov.

  • 21 de ani avea Julian Nagelsmann când s-a apucat de antrenorat la echipa a doua a celor de la Munchen 1860