FC Voluntari, negocieri cu Rusescu! De ce a picat mutarea

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
08/02/2018, 14:46
FC Voluntari, negocieri cu Rusescu! De ce a picat mutarea

Gigi Becali a negociaz cu Raul Rusescu pentru ca atacantul să revină la FCSB în această iarnă, dar patronul lui FCSB nu a fost singurul care s-a arătat interesat de serviciile internaţionalului român.

Patronul vicecampioanei României s-a răzgândit să-l repatrieze pe Raul Rusescu după ce a fost informat de Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, că atacantul român a fost unul dintre cei mai buni jucători în perioada de pregătire din această iarnă. 

Rusescu a refuzat să renunţe la salariul de la Osmanlispor

Pe lista echipelor interesate de Raul Rusescu a fost şi FC Voluntari, anunţă telekomsport.ro. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a negociat cu internaţionalul român în vârstă de 29 de ani, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Raul Rusescu se află sub contract cu Osmanlispor, formaţie care evoluează în prima ligă din Turcia, iar atacantul a refuzat să renunţe la salariul de 500.000 de euro pe sezon, deşi în ediţia 2017-2018 nu a bifat niciun minut pentru echipa başkanilor.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.