Fotbal intern

Echipa FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo. Primul 11 al lui Nicolae Dică

29.07.2018 | 19:28
Echipa FCSBului in derbyul cu Dinamo Primul 11 al lui Nicolae Dica

Mare derby al Ligii 1 Betano dintre FCSB și Dinamo se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena națională din București, în etapa a doua, iar antrenorul Nicolae Dică pregătește o surpriză în echipa de start a vicecampioanei României.


UPDATE, ora 19:29 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru FCSB – Dinamo.

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, M. Bălașa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man, Fl. Tănase (cpt), Teixeira – Gnohere

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca, Mahlangu, D. Nistor (cpt) – Sorescu, Axente, Salomao


Lipsit de mijlocașul Mihai Pintilii, care este suspendat, Nicolae Dică va miza la centrul terenului pe Ovidiu Popescu și nou venitul Kamer Qaka, dar marea surpriză este absența din rândul titularilor a atacantului francez Harlem Gnohere, deși acesta a fost în mare formă la ultimul antrenament înainte de meci.

Teixeira în echipa de start a FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo

Nicolae Dică pare hotărât să nu îl bage în echipa de start a derby-ului FCSB – Dinamo pe ”Bizon”, francezul neavând prea multe meciuri în picioare. În locul lui va fi folosit Florin Tănase, ceea ce va duce la titularizarea lui Felipe Teixeira. Portughezul a marcat golul de 2-2 în minutul 90+3 al ultimului meci direct jucat în luna februarie, rezultat în urma căruia dinamoviștii au ratat prezența în play-off.

Antrenorul formației FCSB, Nicolae Dică, a stabilit echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo din etapa a doua a Ligii 1 Betano
Antrenorul formației FCSB, Nicolae Dică, a stabilit echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo din etapa a doua a Ligii 1 Betano

Astfel, echipa de start a FCSB-ului ar putea arăta astfel: Cristi Bălgrădean – Romario Benzar, Mihai Bălaşa, Bogdan Planic, Marko Momcilovic – Ovidiu Popescu, Kamer Qaka – Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Filipe Teixeira – Florin Tănase.

Pe banca de rezerve se vor afla Andrei Vlad, Cristian Dumitru, Antonio Jakolis, Junior Morais, Lucian Filip, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Daniel Benzar și Harlem Gnohere.

Ovidiu Haţegan va oficia în derby, urmând să fie asistat la cele două linii de Octavian Şovre, din Satu Mare, alături de Eugen-Sebastian Gheorghe din Suceava. Iulian Dima, din Bucureşti, este arbitrul de rezervă, în timp ce Alexandru Deaconu, din Bucureşti, va fi observator de joc.

Partida dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti, din etapa a doua a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, pe Arena Naţională din Capitală, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.