Fotbal international

Cosmin Olăroiu reuşeşte calificarea în finala Cupei! Jiangsu Suning a învins-o pe Tianjin Teda la penalty-uri

12.12.2020 | 10:57
Cosmin Olaroiu reuseste calificarea in finala Cupei Jiangsu Suning a invinso pe Tianjin Teda la penaltyuri
ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu și Jiangsu Suning au evoluat în dimineața zilei de 12 decembrie împotriva lui Tianjin Teda în manşa secundă a semifinalei din Cupa Chinei. În tur, scorul a fost 1-1. 

Echipa lui Olăroiu a cucerit titlul de campioană la capătul sezonului recent încheiat din prima ligă chineză şi a reuşit să se califice şi în ultimul act al Cupei, după executarea loviturilor de departajare.

ADVERTISEMENT

Fără vedetele echipei, brazilianul Alex Teixeira și italianul Eder, Olăroiu a reușit să realizeze încă o performanţă uriaşă.


Tianjin Teda – Jiangsu Suning 0-0 (2-4 după penalty-uri) – în tur a fost 1-1

FINAL: Echipa lui Cosmin Olăroiu este în finala Cupei Chinei! Jiangsu s-a impus cu 4-2 după loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Min. 90: Remiză albă după 90 de minute. Totul se decide la penalty-uri!

PAUZA: Scorul la pauză este 0-0. Jiangsu a avut posesia în proporție de 52%, însă nu a tras niciun șut pe poartă.

Min. 21: Gazdele machrează prin vedeta Tiquinho Soares, dar golul este anulat ulterior.

Min. 20: Scorul este în continuare alb, singurul eveniment notabil fiind galbenul primit de Qian, de la gazde, în minutul 12.

ADVERTISEMENT

ECHIPELE DE START:


Echipa lui Olăroiu joacă semifinala Cupei Chinei, cu Tianjin Teda

După ce a adus în vitrina clubului primul trofeu după 5 ani, Cosmin Olăroiu încearcă să îl întreacă pe Dan Petrescu. „Bursucul” a câștigat cu Jiangsu Suning tot un trofeu. Este vorba chiar despre Cupa Chinei, cucerită în 2015.

Fostul tehnician al celor de la FCSB vrea să reușească să se impună în finala cu Tianjin Teda și să realizeze un event istoric, primul din istoria clubului pe care îl antrenează. Pentru câștigarea titlului, Olăroiu a încasat o primă de 3,5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Cupa i-ar rotunji veniturile și mai mult. Salariul său este de 7 milioane de dolari pe an, însă Olăroiu a criticat conducerea după victoria din campionat. În meciul tur din finala cupei, scorul a fost 1-1, însă la retur favoriți sunt cei de la Tianjin Teda, în special din cauza multiplelor absențe din lotul lui Jiangsu.

Absențe numeroase, în frunte cu brazilianul Teixeira

Pentru manșa retur a finalei Cupei, Juangsu Suning nu se va baza pe cei mai importanți oameni de gol pe care îi are, respectiv brazilianul Alex Teixeira și italianul de origine braziliană, Eder.

Cei doi nu au jucat nici la meciul tur. A fost 1-1 atunci, după golurile marcate de Acheampong, pentru Tianjin Teda și Liu Yang pentru Jiangsu. Acheampong evoluează și astăzi pentru Tianjin, la fel ca vedeta adusă de la Porto în acest an, Tiquinho Soares.

Echipa lui Olăroiu se bazează, la fel ca la meciul tur, numai pe jucători chinezi, în vreme ce adversarii apelează și la trei străini. Dacă se va termina egal, duelul va ajunge în prelungiri.

 

 

ADVERTISEMENT