Echipa lui Florentin Petre, scor fluviu într-un meci amical. “Mai avem de muncă!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
08/02/2018, 11:25
Echipa lui Florentin Petre, scor fluviu într-un meci amical. “Mai avem de muncă!”

Reluarea campionatului din Liga a 2-a se apropie rapid, iar Foresta Suceava, echipa care ocupă poziţia a 17-a în clasament cu 20 de puncte, la egalitate cu CS Baloteşti, a făcut show într-un meci amical.

Foresta Suceava speră să se salveze de la retrogradare, iar jucătorii echipei din Liga a 2-a trag tare în pauza competiţională din această iarnă. Astfel, Foresta a jucat un meci amical contra celor de la Sănătatea Darabani, scor 11-0 (4-0), care a avut loc pe terenul sintetic de la LPS. Formaţia suceveană şi-a asigurat victoria prin golurile înscrise de Coroama (3), Renquin (2), Negură (2), Matei (penalty), Gulei, Martin, M. Negură. 

Florentin Petre a testat mai mulţi stranieri

Cu această ocazie, fostul mare jucător al lui Dinamo şi actualul antrenor al celor de la Foresta Suceava, Florentin Petre, a putut să-i vadă la treabă pe jucătorii care au ajuns sub comanda lui în pauza de iarnă. Ivan Makriev, Loic Kharoubi şi moldovenii Mihai Negură şi Oleg Lupuşor, Pail Mateciuc, Musi, Netea, Robert Martin, Gulei şi Fl. Negură au dat totul pe teren să-l impresioneze pe Florentin Petre.

“A fost un antrenament bun, dar mai avem mult de munca. In acest moment, jucatorii sunt undeva la 70-80% din capacitatea lor, dar sper ca, in maximum doua saptamani, sa-i aduc la un nivel foarte bun, iar in momentul in care vom reincepe campionatul sa facem diferenta intre noi si adversari”, a declarat antrenorul Florentin Petre.

“E o situatie complicata la club, dar nu ma afecteaza. Pot sa lucrez. Sunt pregatit pentru cariera in antrenorat. Vin din alta lume, unde am fost crescut sa nu cedez niciodata. Ma deranjeaza insa faptul ca nu exista unitate la Suceava, astfel incat aceasta echipa sa mearga normal mai departe”, a adaugat Florentin Petre.

 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.