Fotbal international

Echipa lui Ianis Hagi riscă o sancțiune drastică din partea UEFA! Fanii lui Rangers au aruncat cu o sticlă de bere într-un fotbalist de la Leverkusen

13.03.2020 | 17:02
Echipa lui Ianis Hagi risca o sanctiune drastica din partea UEFA Fanii lui Rangers au aruncat cu o sticla de bere intrun fotbalist de la Leverkusen
ADVERTISEMENT

Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a pierdut meciul de pe teren propriu cu Bayer Leverkusen, din optimile de finală Europa League. Fanii scoțienilor s-au enervat și au aruncat cu o sticlă de bere în Leon Bailey, starul nemților, iar acum Rangers riscă o sancțiune drastică din partea UEFA.

Fanii lui Rangers au aruncat cu o sticlă de bere într-un fotbalist de la Leverkusen

Fanii lui Rangers au creat un moment urât în minutul 88 al meciului cu Bayer Leverkusen, tocmai după al treilea gol încasat de echipa lor. Unul dintre suporteri a aruncat cu o sticlă de bere în Leon Bailey, autorul golului.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Leverkusen a câștigat cu 3-1 partida, iar pe lângă înfrângere, Rangers poate primi o sancțiune drastică din partea UEFA în urma gestului urât făcut de unul dintre fanii „protestanților”.

Nu este prima dată când fanii lui Rangers provoacă mai multe probleme clubului, aceștia având mai multe cântece rasiste, motiv pentru care în trecut UEFA i-a sancționat prin disputarea meciurilor internaționale fără suporteri în tribune.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Rangers, supărați că Ianis Hagi a fost rezervă

Ianis Hagi a fost rezervă pentru partida cu Bayer Leverkusen și a intrat pe teren în minutul 68. Totuși, fanii lui Rangers au fost supărați pe Steven Gerrard, antrenorul echipei, pentru că nu l-a introdus pe mijlocașul român încă din primul minut.

„Hagi e pe bancă? Gerrard e depășit de situație, o zic pentru prima dată. Îmi pierd sincer răbdarea” sau „Logica ar fi că Gerrard a pregătit meciul foarte defensiv.

ADVERTISEMENT

Leverkusen e o echipă puternică, cu siguranță Hagi ne va ajuta atunci când va intra pe teren”, au fost doar două dintre mesajele pe care fanii lui Rangers le-au postat pe rețelele de socializare.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com