Sport

Alex Maxim, gol extraterestru în Turcia. Răzvan Lucescu, egalat la ultima fază în Grecia. Video

Înainte de a se prezenta la echipa națională a României, Dennis Man a impresionat în Italia, acolo unde a marcat un gol de autor pentru Parma.
18.09.2022 | 21:19
Alex Maxim gol extraterestru in Turcia Razvan Lucescu egalat la ultima faza in Grecia Video
Mijlocașul Alexandru Maxim a marcat un gol nemaipomenit în partida pe care echipa sa, Gaziantep, o joacă la această oră în deplasare împotriva campioanei Trabzonspor, în etapa a 7-a a campionatului Turciei. Sursă foto: Twitter Gaziantep fk
ADVERTISEMENT
18-09-2022
18:25

Remiză pentru Răzvan Lucescu în Grecia

Formația PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, în etapa a 5-a a campionatului Greciei.

Oaspeții au deschis scorul prin Narey (8), dar s-au văzut egalați la ultima fază de Diamantis (90+13). Trupa tehnicianului se află pe locul secund în clasament, cu 11 puncte, patru mai puține decât liderul Panathinaikos.

18-09-2022
14:23

Maxim, gol de generic TV

Mijlocașul Alexandru Maxim a marcat un gol nemaipomenit în partida pe care echipa sa, Gaziantep, a pierdut-o, în deplasare, împotriva campioanei Trabzonspor, scor 2-3, în etapa a 7-a a campionatului Turciei.

În minutul 2, fotbalistul român a luat o acțiune pe cont propriu de la jumătatea terenului, a driblat patru adversari în stilul lui Maradona la meciul Argentina – Anglia de la Mondialul din 1986 și din colțul careului de 16 metri a șutat cu efect. Mingea s-a dus perfect în vinclul porții adverse.

Gaziantep a avut 2-0  după reușita lui Markovic (9), dar Trabzonspor a întors rezultatul cu golurile marcate de Trezeguet (14), Bakasetas (42, penalty) și Bartra (90+8).

Maxim a evoluat până în minutul 88 pentru Gaziantep, în timp ce fundașul Alin Toșca a fost doar rezervă.

17-09-2022
19:45

Boloni, un nou eșec cu Metz

Echipa Metz, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, în deplasare, scor 0-1, de formația Bastia, în etapa a 9-a din Ligue 2.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Salles Lamonge (10). După a doua înfrângere la rând, trupa tehnicianului român a ajuns pe locul 10 în clasament, cu 11 puncte.

17-09-2022
14:12

Man, gol impresionant în Serie B

Mijlocașul Deenis Man a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Parma, a câștigat-o, în deplasare, scor 3-1, în fața formației Ascoli, în etapa a 6-a din Serie B.

Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 55 și a înscris golul de 3-0 în minutul 66. Man a luat o acțiune pe cont propriu în partea stângă, a trecut de mai mulți adversari și a strecurat mingea pe lângă portarul lui Ascoli.

Jucătorii Daniel Boloca și Ionuț Nedelcearu au fost adversari în partida Frosinone – Palermo, câștigată de gazde cu 1-0. Ambii românu au fost integraliști, iar Boloca a luat un cartonaș galben (9).

Pisa, cu mijlocașul Marius Marin pe teren până în minutul 78, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu Venezia. Ceilalți doi români de la Pisa, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus, au fost doar rezerve.

16-09-2022
18:48

Victorie clară pentru Reghecampf în Azerbaidjan

Echipa Neftci Baku, antrenată de Laurențiu Reghecampf, a învins în deplasare, scor 2-0, formația Sabail, în etapa a 7-a a campionatului Azernaidjanului.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Mahmudov (53) și Pato (84). În urma acestei victorii, trupa tehnicianului român a urcat pe primul loc în clasament, cu 18 puncte, două peste Sabah Baku și trei peste Qarabag, care are însă două meciuri mai puțin disputate.

16-09-2022
15:56

Cicâldău a jucat o oră pentru Al Ittihad Kalba

Echipa Al Ittihad Kalba, cu mijlocașul Alexandru Cicâldău titular, a învins pe teren propriu, scor 2-0, formația Al Dhafra, în etapa a 3-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Internaționalul român a făcut un meci modest și a fost înlocuit după o oră de joc cu Fardan, cel care avea să deschidă scorul în minutul 72. Golul doi al învingătorilor a fost reușit de Ramirez (75).

Într-o altă partidă din Emiratele Arabe Unite, echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a fost învinsă acasă, scor 0-1, de formația Al Bataeh. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Lourency (57).

După disputarea a trei etape, Al Ittihad Kalba se află pe locul 4, cu 6 puncte, iar Bani Yas ocupă poziția a 9-a, cu 3 puncte.

Al Raed, cu Marius Șumudică pe bancă, a obținut prima victorie pe teren străin în campionatul Arabiei Saudite și doar al doilea succes stagional. În Emirate, Florin Tănase a fost implicat într-un conflict în victoria lui Al Jazira.

Trei foști fotbaliști din Liga 1 au contribuit la a doua victorie a sezonului pentru Al Raed

Echipa antrenată de Marius Șumudică are evoluții oscilante în debutul noului sezon în Arabia Saudită. Al Raed a bifat, joi, doar a doua victorie în primele patru etape 2-1, în deplasare cu Al Ittifaq.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a mizat din primul minut pe Alexandru Mitriță, Silviu Lung Jr și Damjan Djokovic, toți foști jucători în SuperLiga României, însă reușitele au fost semnate de Karim el Berkaoui și Mohamed Fouzair.

Gazdele au deschis scorul în finalul primei reprize prin suedezul Robert Quiason care a finalizat elegant cu un șut printre picioarele lui Lung. Atacantul lui Șumudică, Berkaoui, a restabilit egalitatea în al doilea minut adițional al primei reprize.

ADVERTISEMENT

În minutul 85 Mitriță a fost înlocuit și câteva zeci de secunde mai târziu echipa lui înscria golul victoriei prin marocanul Fouazir.

În urma acestui succes Al Raed a urcat pe locul 8 al clasamentului, dar este încă departe de așteptările fanilor și ale finanțatorilor care speră că Marius Șumudică va duce echipa în competițiile continentale.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a jucat 86 de minute în victoria echipei Al Jazira, în Emirate

Fostul golgheter din SuperLiga, Florin Tănase își continuă evoluțiile bune în campionatul Emiratelor Arabe Unite. Cu românul titular, Al Jazira a obținut a treia victorie, în tot atâtea meciuri, 2-1 cu Al Ain.

”Tricolorul” a evoluat în nota echipei și s-a remarcat la o fază din minutul 48 când a fost implicat într-un conflict, după ce un adversar a lovit un coechipier al lui.

ADVERTISEMENT

Tănase a intervenit să-și apere colegul, dar a evitat să amplifice evenimentele pentru a nu risca să primească un avertisment. În cele trei partide în care a evoluat, Florin Tănase a marcat un gol și a dat o pasă decisivă.

Al Jazira, locul 2 în Emirate, are maximum de puncte după primele trei etape, la fel ca și Sharjah, cele două oponente fiind departajate de golaveraj.

ADVERTISEMENT