Echipa lui Nedelcearu a marcat un gol fenomenal. Video

Alin Miu   
în Fotbal international
05/10/2018, 23:05
Echipa lui Nedelcearu a marcat un gol fenomenal. Video
Echipa lui Nedelcearu a marcat un gol fenomenal

Ufa, cu Ionuț Nedelcearu integralist, a remizat în deplasare cu Arsenal Tula, scor 1-1, în deschiderea etapei a zecea din campionatul Rusiei. La oaspeți a evoluat și moldoveanul Cătălin Carp, trecut la un moment și pe la FCSB.

Dacă evoluțiile celor doi nu au ieșit din tipar, golul înscris de colegul lor Sly în minutul 45+2 face înconjurul internetului.

Echipa lui Nedelcearu a marcat un gol fenomenal

Acesta a avut o execuție fabuloasă, lăsându-l fără replică pe portarul advers. Din păcate pentru Ufa, Arsenal Tula a egalat în minutul 70 prin Kostadionv.

După zece etape, Ufa se află pe locul 14 în clasament, cu doar două victorii, trei egaluri și cinci înfrângeri, golaveraj 7-13. În comparație, adversara sa de vineri ocupă locul 11 și având cu un punct în plus. Totuși, Ufa a ajuns la trei meciuri la rând fără înfrângere și etapa viitoare joacă pe teren propriu împotriva lui Kazan, echipă cu pretenții de cupe europene în Rusia.

Sly, pe numele său complet Sylvester Igboun, este un atacant nigerian în vârstă de 28 de ani care evoluează pentru Ufa din 2015. Acesta a fost cel de-al 15-lea său gol marcat pentru club în 79 de prezențe oficiale.

Înainte de a se transfera în Rusia, Sly a jucat în Danemarca, pentru Midtjylland, acolo unde și-a petrecut nu mai puțin de cinci ani. Are șase selecții în naționala Nigeriei, dar 2015 este ultimul și de altfel singurul an în care a fost convocat.

 

Închide ×