Fotbal international

Echipa lui Răzvan Lucescu caută întăriri pentru sezonul viitor. PAOK Salonic negociază pentru un mijlocaș brazilian

25.04.2019 | 14:24
Echipa lui Razvan Lucescu cauta intariri pentru sezonul viitor PAOK Salonic negociaza pentru un mijlocas brazilian

PAOK Salonic a câștigat titlul în Grecia, primul după 34 de ani. Echipa lui Răzvan Lucescu va lupta în stagiunea următoare pentru accederea în grupele UEFA Champions League. Deși încă nu s-a încheiat oficial sezonul în Grecia, PAOK a început deja să își gândească strategia pentru sezonul viitor. Astfel, campioana Greciei caută întăriri și deja negociază cu Legia Varșovia pentru transferul mijlocașului portughez Cafu.

PAOK Salonic caută întăriri pentru Grupele Ligii Campionilor

Presa din Polonia susține că oficialii lui PAOK și-au setat deja o primă țintă pentru perioada de transferuri din această vară. Este vorba despre mijlocașul portughez Cafu, cel care este legitimat acum la Legia Varșovia. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a fost selectat la toate echipele de juniori ale Portugaliei, dar nu a reușit să facă pasul la echipa mare.

Cafu și-a început cariera la juniorii lui Benfica Lisabona, dar debutul la seniori l-a făcut la Victoria Guimaraes. În 2016, Cafu a fost transferat de Lorient pentru 2 milioane de euro, iar un an mai târziu a ajuns la Metz. A jucat doar 10 meciuri în sezonul 2017/2018, pentru ca la începutul acestui sezon să fie împrumutat la Legia Varșovia. Pentru polonezi, Cafu a strâns 30 de meciuri în acest sezon și a marcat 6 goluri.

Cafu de la Legia Varșovia, primul pe lista de transferuri a celor de la PAOK Salonic

Trupa lui Răzvan Lucescu, negocieri dure cu Fernando Varela

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști din ultimii doi ani pentru PAOK Salonic este fostul fundaș al FCSB, Fernando Varela. Fotbalistului african îi expiră înțelegerea la sfârșitul acestui sezon și a cerut ca noul contract să fie de trei ori mai mare decât cel actual. Cu toate acestea, după ce inițial a refuzat oferta venită din partea oficialilor greci, Varela a acceptat să rămână la PAOKși să pună umărul la calificarea pentru Liga Campionilor.

  • 1.8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cafu, potrivit transfermarkt.de