Cele mai citite

Echipa lui Şumudică funcţionează pe avarii! Ce portar va folosi Kayseri în meciul cu Fener!

Portarul Silviu Lung şi fundaşul Cristian Săpunaru sunt suspendaţi, iar Tiago Lopes este accidentat!
Autor: Filon Stan | 27.03.2018 | 18:03
Echipa lui Şumudică funcţionează pe avarii! Ce portar va folosi Kayseri în meciul cu Fener!

Marius Şumudică are un meci greu! Echipa sa, Kayserispor, este pe avarie! Jucători importanţi vor rata meciul cu Fenerbahce, iar portarul pe care îl va folosi nu are nici măcar un minut la echipa mare!

“Vom juca împotriva lui Fenerbahce şi nu vom avea la dispoziţie 3 jucători importanţi: portarul Silviu Lung şi fundaşul Cristian Săpunaru sunt suspendaţi, iar Tiago Lopes e accidentat. Ei sunt coloana vertebrală a echipei noastre, dar jucătorii vor lupta pentru mine şi pentru echipă”, a spus Marius Şumudică, marţi, potrivit Fotomac.

Şumudică este încrezător. ”Vor pierde şi alte echipe puncte”

“În trecut, veneau (n.r. cei de la Fenerbahce) la Kayseri cu gândul că au 3 puncte în buzunar. Acum, ei îşi iau măsuri de precauţie şi e un motiv de mândrie pentru mine. Echipa mea merită, am jucat un fotbal bun în prima parte a sezonului. Am spus-o în permanenţă în această iarnă: partea a doua a sezonului e mereu mai grea, atât la lupta pentru titlu, cât şi la retrogradare. Vor pierde şi alte echipe puncte”, a mai spus antrenorul român de la Kayserispor.

Portarul pe care îl va folosi are 20 de ani şi niciun meci la seniori. “Jucătorii cu experienţă încearcă să îl ajute pe Vedat, la fel şi antrenorul cu portarii. Totul pare în regulă în acest moment”, a adăugat Şumudică. Kayserispor e pe locul 6, dar e la 7 puncte de locul 4, ocupat de Fener şi ultimul care duce în cupele europene la finalul sezonului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!